Beccys 2.0 - SPANIEN

SPANIEN

2014-04-23 ♥ 20:01

 
Snart ska jag till utlandet igen! Så sjukt roligt. Att åka utomlands är livet. Jag vet så mycket idag eftersom vi har åkt runt i Europa och sätt allt vi ska. Samt fått en bättre engelska.
För två år sen åkte jag ner till Spanien med familjen. Så underbart! Det blev bad och sol varje dag. På kvällen gick vi alltid ut på restaurang. Fast en dag gick vi upp på taket för att spela minigolf. På taket!! Jag minns att jag blev så sur, hatar att förlora. Men annars hade vi skit kul. Sen har jag också fått höra att jag är som en fisk i vattnet. Har alltid varit duktig på att simma snabbt och tar långa tag. Vilket gjorde att jag tävlade i simning med familjen och jag vann. Blev så uttråkad att jag var nära på att fråga männen vid poolen om de ville tävla med mig. Nu ångra jag mig, att jag inte gjorde det. Men det är inte semester förens jag lägger mig i solen/skuggan för att läsa en bok. Så härligt! Det längtar jag efter.
 
Ska du till Spanien? Leta hotellet HÄR.
#1 / / frida christina:

Åh så härligt!

#2 / / Jen:

Sv: Tack så mkt!
ÅÅååh va kul för dig :D älskar oxå att åka utomlands!

#3 / / MATILDA:

åh så najs :D

#4 / / Alexandra - Lakeyours:

sv: Då tycker jag att du absolut ska ta och testa produkterna! Jag har ju bara testat själva kroppslotin men jag skulle nog kunna sätta 8-9 av 10 på den! :D