Beccys 2.0 - MATS PARTY

MATS PARTY

2014-08-24 ♥ 19:27

 
 
Varje år är det fest hos Mats, pappas chef. Det är alltid lika roligt att bli bjuden. Konstigt nog hamnar man alltid i samma samtalsämne, framtid och arbete. Det är så roligt att se människor som har lyckats. På den festen är det oftast ingenjörer, precis som mig. Vilket gör att vi sitter och prata i fler timmar, bara det är otroligt. Då brukar jag se saker och ting på ett annat sätt. Det öppnas en ny tanke. Bara det är så häftigt.
 
 
 
Det bjuds på så god mat. Alla grönsaker ligger lodrätt jämte varandra i stor skål. Wow, vad fint det är! Köttet, potatissalladen och det goda hårda fläsksvålen. Ni kan inte fatta hur gott det är, gud vad jag älskar den maten. Vi sitter alltid inne i ett partytält fullt med bord och stolar. Framåt kvällen är det dans i ett mindre partytält där de spelar musik. Dit brukar ungarna springa runt och dans. Även att det regnade den dag så blir stämningen alltid lika trevlig.
 
 
 
 
Sista timmen hamnar jag alltid vid Mats och diskutera hur många ämnen som helst. Sist nämnde han ett sockerbruk, som nu har rundvandring som både hans och min familj ska besöka samtidigt. Det kommer bli otroligt roligt. Speciellt av att få se detta som han pratade om och att få prata med Mats igen.