Beccys 2.0 - THE AIRPORT

THE AIRPORT

2014-08-18 ♥ 16:58

 
 
Vi reste från Köpenhamn till London. På flygplatsen fanns där en Victoria Secret, vi blev helt till oss. Första vs butiken vi var inne i. Men tyvärr hade de ingen snygg sminkväska eller passfodral. Vilket var surt. Däremot fanns där en vs butik på flygplatsen från London till Nice. Hur bra var inte det? Eftersom jag hittade min perfekta sminkväska som nu står i mitt rum och ett passfodral för ca 416 kr. Hehe! Men jag är superglad ändå. Även att det var lite dyrt.
 
På planet till London.
#1 / / Maja ♥:

- Ja,jag älskar att redigera bilderna så att de blir finare :) Det blev filmen EGO som jag kollade på, den är så grym! Jag har sett den första säsongen av GG men inte resten men ska köpa alla säsonger i en box har jag tänkt, bra att du påminnde mig :) Kollar du på den?

Ja, det är det verkligen :) Jo, eller jag tränar för att jag känner att jag måste, inte för att jag vill... Åh, fyra gånger i veckan är ju jättebra men man måst skära ner lite när det är mycket men hoppas att du kan köra två gånger i veckan eller något i alla fall :)

Ja, verkligen, det skulle inte vara helt fel att vara som Kenza och kunna leva värsta lyxlivet på bloggpengar ;) Ett tips är att du söker dig till bloggportaler där du kan käna pengar och som kan ge dig något mer än blogg.se :)

Jag jobbade på en byggfirma som heter Zengun där jag gjorde lite administrativa saker :) Mamma blev tyvärr sjuk så vi kunde inte åka, eller hon tyckte att vi skulle åka men vi ville inte lämna henne... Det låter som att din sommar har varit jättebra, det har min också varit :)

Typiskt att behöva plugga på lovet men om det blir lättare på hösten så kan det ju vara värt det ;) Du klarade de säkert, jag håller tummarna för dig!

Jag hade skolstart idag och jag var såå taggad men nu känns det lite jobbigt nu innan det blivit vardag och man har kommit in i det :) Ser du fram emot skolstarten?