Beccys 2.0 - WEDDING

WEDDING

2014-08-16 ♥ 13:12

 
 
Efter ett para dagar med älsklingen i stugan så följde jag med honom hem för att gå på bröllop. Minns ni möhippan jag var med på, den bruden gifte sig med Adam. De var så vackra! Jag älskar hennes klänning. Det är Johannes vänner och men jag var också inbjuden. Så roligt! Fast det kändes nervöst när man kommer in utan att knappt känna någon. Så alla tal som hölls den kvällen fattade jag inte helt totalt. Eftersom jag inte känner de speciellt väl. Men det var ändå roligt att bli inbjuden.
 
 
 
I kyrkan var det action. Några vänner sjöng och vi klappade i händerna. Fastern vi var i kyrkan, haha! Få se Marias vackra klänning, gud vad läcker den var. Jag hoppas att de får ett underbart liv tillsammans! Innan vi åkte iväg till fjällstugan så blev det fika utanför kyrkan. När vi kom ut där, vad det super varmt. Gud vad jag svettades. Ingen vacker syn direkt. Men det var väldigt skönt att få något i magen eftersom jag var både hungrig och törstig.
 
 
 
Därefter åkte vi vidare till fjällstugan, där vi fick en alkoholfridrink, tog bilder till gästboken och satte oss ner för att äta trerättersmiddag. Efter varmrätten var jag helt proppmätt. Jag har en liten magsäck ibland, speciellt när det blir mat på mat. De ända jag åt upp var efterrätten, även att allt var så gott. Men när förrätten kom in så skulle jag skära av brödet men tror ni inte att jag istället lyckas skjuta iväg tomaten på golvet. Herregud vad pinsamt. Jag kände mig så klumpig. Eftersom jag aldrig uppför mig så. Men jag tog upp den lite fint, hoppas att ingen såg. När vi satt där och lyssnade på talen till Adam och Maria samt åt god mat så hade vi ett häfte vid sidan om där det var korsord, läsning, sånger, bordsplacering, ordlek och allt möjligt i. Det häftet höll jag på med hela tiden eftersom det var så roligt. Samt var lite social. Men vid mitt namn Rebecca Nilsson i häften på sidan då det var bordsplacering så stod det också en mening med mitt namn. Där det stod studerande bloggerska. Så roligt, att dom hade hittat min blogg. Ibland blir man överraskad. Resten av kvällen bestod av lekar för brudparet, paus, bildspel, ett rim som tal (som var riktigt bra), bröllopstårta av kladdkakebotten med jordgubbskräm på. Den var riktigt god. Men vid det laget var jag trött på att ta bilder. Haha, men det blev en riktigt bra dag och det är alltid roligt att få se när någon gifter sig. Vilket också måste betyda att de älskar varandra riktigt mycket för att inte kunna släppa taget av varandra. Lycka till Maria och Adam!
 
 
 
#1 / / Frida:

Åh vilket fint par!

#2 / / Robex Lundgren:

FINNA BILDER

#3 / / Josephine:

Åh vad roligt, grattis till dem! Fina foton och vilken god mat! :)

#4 / / Agnes:

Härliga bilder!

#5 / / Anita:

Ååh så härligt :D

#6 / / Lydia:

Så fina bilder!