Beccys 2.0 - KVÄLLEN BLEV FÖRSTÖRD...

KVÄLLEN BLEV FÖRSTÖRD...

2014-11-27 ♥ 20:39

 
I måndags efter en lång dag i skolan så åkte jag tröttsamt upp till A6. Där jag hittade ett plagg i just min storlek och färg. Var troligtvis den sista i hela Sverige. Jag blev så glad eftersom det var en julklapp till mig själv som jag skulle ha på julafton till min vita klänning. Därefter tog jag bussen ner till stan för att sen åka hem till mig. Jag orkade heller inte gå upp för backen eftersom jag var så trött. Men när man tar den längre bussturen så blir man också trött. Vilket gör att man glömmer saker.
 
När jag satte nyckeln i ytterdörren kom jag på att jag glömt min present på bussen. Hur kunde jag?! Jag skrek på min syster att komma ner för trappan, tog nycklarna till bilen (har inte kört bil på ett halvår eller mer) utan jacka och körde så snabbt jag kunde (utan att bryta mot några trafikregler) till torsvik. Men bussen hade redan försvunnit. Men precis när vi tänkte åka kom en ny buss. Jag berättade vad som hade hänt för busschaffören och han hittade bussen så vi bestämde en plats så jag kunde hämta påsen. Då körde jag till solåsen i tid och stod och väntade hos en snäll chafför som lät mig vänta i värmen på den andra bussen som hade min påse. När jag väl fick min påse blev jag överlycklig. Men innan jag åkte därifrån (eftersom rosetten hade åkt av) så tänkte jag till. Hur kunde rosetten åkt av om inte plagget borta! Alltså någon hade öppnat paketet i påsen och stulit plagget?! Hur dum får man vara. Jag polisanmälde saken och jag hoppas att de hittar personen som jag är säker på vem det är. Nu har även gant affären uppsyn eftersom jag kom tillbaka dit dagen efter vid tio och skulle se om de hade en till i affären för jag ville så gärna ha det plagget. Som tur var det samma säljare och han hade några stycken till på lagret, så jag blev glad ändå även det som hänt. Men jag vill även ha tjuven fast. Eftersom någon nu går runt med ett stulet plagg på sig från gant som jag har köpt. Vilka svin finns det i världen? Just där jag bor..    
 
Han i kassan frågade även vad jag skulle göra den kvällen, svarade att jag skulle sova för jag var så trött. Istället blev kvällen helt förstörd. Personen förstörde nästan min jul. Men jag kommer aldrig lita på någon längre tack vare detta!!!