Beccys 2.0 - DREAM PLACE

DREAM PLACE

2014-09-28 ♥ 18:15

 
I London gjorde vi i ett besök på Peggy Porschen, väster om Westminster. Där hade de underbara bakelser. Det var svårt att välja vilken cupcakes man skulle ta av alla läckerheter. Vilken ångest vi hade, men tillslut valde vi "chocolate heaven". Mums vad god den var! Om jag skulle bo i London, skulle jag vilja ta en fika här varje fredag. Bara för att lyxa till vardagen och äta en riktigt god cupcakes.
 
 
 
Mina föräldrar tog var sin kaffe. Där de fick en så söt mugg med ett hjärta i, så mysigt! Det var roligt att få ta en fika tillsammans med familjen på just ett sånt lyxigt och gott ställe. På tal om huset, vilken otrolig färg! Utsidan var målad i rosa som ni ser på bilden. Vilket gör att huset syns rätt väl. Och även inredningen var otroligt söt, just för att de gick i färgen vit och att stolarna var genomskinliga. Det kan inte bli mycket bättre än så. Perfekt ställe, snyggt, fint och riktigt gott!
 
 
#1 / / Maja ♥:

Så mysigt ställe :)

- Haha, ja, det var ganska obehaglig känsla, speciellt eftersom vi bor 5 trappor upp så fanns det ingen annan utväg... Ja, precis :)

Det är lugnt, skolan går ju alltid före och skönt att du äntligen förstår algebra, jag fattade typ nada i Matte 2b, haha. Japp, jag köpte den för tre veckor sen ungefär och är nu på tredje säsongen, den är sååå bra!! :D

Ja, det skulle ju vara en dröm att kunna ha bloggen som ett jobb, att få erbjudanden osv genom den, typ som Sarah Tjulander :) Men jag vill nog ändå ha ett riktigt jobb vid sidan ändå och ha bloggen som en jobb-hobby ;)

Jag har ett otroligy nice schema så jag slipper stressa, eller jag är alltid ute i god tid och har stenkoll på klockan, ibland får jag stressa till tunnelbanan men inte när jag är hemma :) Stressar du ofta?