Beccys 2.0 - A WALK IN THE WOODS

A WALK IN THE WOODS

2015-04-27 ♥ 19:37

 
De är rätt sällan som jag går i skogen. Men igår gick jag en promenad med min far. Promenaden slutade med att vi gick i skogen i över 2h. Galet! Men dock såg vi istället övergivna stugor i skogen. En av dom stugorna är bilden här ovanför. Usch hur det ser ut! Det låg däck och saker som man har bränt upp som ni kan se på nästa bild.
 
 
 
Jösses! Men vi såg också andra fina sommarhus som ja inte tog kort på. Jag blev faktiskt helt fascinerad under promenaden. Här har jag gått och köpt ett gymkort för 299 kr/månaden och jag som har en hel skog vid mig. Alltså, hallå?! Varför slösar jag pengar på ett gym när jag istället kan promenera/springa/cykla i skogen? Som tur är går mitt gymkort ut den 10 juni. Det är inte långt kvar. Men imorgon tänker jag gå promenaden igen och jag hoppas verkligen inte att jag går vilse. Jag har bott här i ca 20 år och upptäcker en hel skog uppe hos mig med en del fina sommarhus. Gud så mysigt!
 
 
Detta är ett extremt gammalt hus. Min far och jag gick in i huset och vi märkte att det var väldigt lågt tak. Trappan uppe på vinden höll knappt för min far. Så han gick ner igen. Man såg verkligen hur slitet huset var. En del saker på huset renovera dom fortfarande, som ni ser på bilden här ovan. Men det var en underbar promenad och de värkt i bena efter mycket uppförsbackar. Hehe, ska faktiskt gå promenaden imorgon. Hoppas bara jag hittar hem!