Beccys 2.0 - EKOLOGISK HUDVÅRD - MÅ

EKOLOGISK HUDVÅRD - MÅ

2015-04-16 ♥ 14:22

 
Dessa produkter har verkligen räddat min hy! Jag skämdes över mitt ansikte den senaste tiden eftersom jag hade haft finnar/utslag som jag hade fått från produkter. Allt började i somras när jag köpte en rengöring för normal hy i Ullared. Eftersom jag inte har normal hy så blev min hy väldigt torr. I september började jag använda produkter från bodyshop. De hjälpte inte direkt samt att jag började få finnar av produkterna. Då började jag titta på ingredienserna. Nu i efter hand så var det en del jag inte tålde.
 
Jag fortsatte att leta efter ekologiska hudvårdsprodukter. Tillslut hittade jag sidan brallis där jag beställde en rengöring för uttorkad hy från 100% pure. Under denna perioden så testade jag även olika foundation eftersom jag inte visste att jag hade uttorkad hy. Vilket gjorde att jag slösade mer pengar. Men 100% pure räddade verkligen min torra hy. Men dock fick jag utslag på sidan av ansiktet från hakan och upp till örat. Eftersom hyn var uttorkad så kunde jag inte smeta på smink. Jag visste att jag behövde göra något mot problemet. Efter ytterligare letande efter nya produkter hittade jag märket Maria Åkerberg. Jag har vart så nöjd. Hyn kändes mycket bättre och jag fick inte finnar av produkterna. Vilket var positivt!
 
Nu använder jag produkter efter min hudtyp i både ansiktskräm, rengöring, peeling och ansiktsmask. Dessa produkter har verkligen räddat min hy. Jag hoppas även att deras foundation kommer att fungera på mig. Eftersom jag har torr och känslig hy så reagera min hy lätt på fel ingredienser. Därför kommer jag hålla mig till ekologiska hudvårdsprodukter och i detta fallet blev det Maria Åkerbergs produkter. Är det någon som läser min blogg som använder Maria Åkerbergs produkter?