Beccys 2.0 - STEAKHOUSE

STEAKHOUSE

2015-04-11 ♥ 22:41

 
Hur kan man frivilligt vilja bo i Nässjö?! Det finns ju inget att göra! Det finns en gågata med några butiker. Samt att det låg en Macdonalds i Nässjö förut med den gick i konkurs. Alltså det säger en hel del om Nässjö. Förlåt om just du bor i Nässjö men det är så jag tycker. Jag skulle aldrig kunna flytta dit.
 
Efter mässan gick vi mot stan för att hitta något att äta. När vi väl kom ner på gågatan/torget så såg vi ingen restaurang eller McDonalds. Vi frågade en person och det ända stället dom har i Nässjö är steakhouse, jösses! Men där beställde jag köttbullar med potatismos eftersom jag var väldigt hungrig och ville inte ha snabbmat som strips/hamburgare. Det var faktiskt rätt så gott förutom att moset var kryddat för starkt och min mage tål inte det. Synd att han inte sa det i kassan att de bruka krydda moset, men eftersom jag var så hungrig så åt jag upp maten i alla fall. Men det är dock synd att dom inte fråga för alla tål inte stark mat, speciellt när man kryddar. Min mage som precis hade blivit stabil. Haha, efter allt idag så är jag väldigt trött och ska nu sova. God natt!
 
 
#1 / / JUNITJEJ:

Det är ju tur att man inte bor där.

#2 / / Erika:

Hm, Nässjö har ju Kina-restauranger och så med, finns typ 5-6 stycken olika. Konstigt att den personen inte visste det.. Nässjö blev ju listad som Sveriges tråkigaste stad! Haha kan dom ha ;)

#3 / / ɑ n n i k ɑ:

Mumsigt! :D