Beccys 2.0 - JULKLAPPAR DEL 2

JULKLAPPAR DEL 2

2015-12-29 ♥ 12:41

 
Herregud! Kommer ni ihåg att jag bloggade om kosta glasen? Jag fick dom! Alltså de röda glasen som ni ser på bilden. Är de inte oroligt häftiga? Om det är rea på Royal Design under mellandagarna så kommer jag absolut köpa dom rosa också. För dom var också otroligt fina. Jag skulle ha fått det i julklapp men fick istället en annan överraskning. Ja, en termos som ni ser på bilden. Den ska jag ha med mig varje dag i skolan så att jag kan dricka mitt favorit te. 
 
Inte nog med detta så fick jag ett par tofflor från Canada Snow på morgonen som jag blev jätteglad för. Dom är både gosiga och mysiga. Men på kvällen fick jag ännu en överraskning vilket var ett par uggs skor. Hur bra julklapp är inte det? När vi var i Stockholm för ett tag sen så fick jag så ont i fötterna av att gå i klackar hela dagen och då kände jag ett behov av dessa uggs. Samt att de är väldigt snygga. Tro jag inviger dom imorgon när jag ändå ska gå ut. Tack så mycket mamma och pappa som verkligen överraskade mig i jul! 
 
 
 
Idag använder jag ekologisk/naturligt schampo och balsam. Om man då ska ha ha vanligt värmeskydd i håret så går det inte att tvätt ur det med naturligt schampo. Därför bestämde jag mig för att önska mig Maria Åkerbergs Moulding cream och hair gel som jag kommer använda som värmeskydd. Tusen tack, syster. Nu kommer jag se snygg ut i året på nyår. En olja för ansiktet är heller inte fel. För er som undrar så har jag torr och känslig hy och därför passar oljan gentle mig perfekt. Inte nog med detta så fick jag en behandling till ansiktet i julklapp. Dock så gjorde jag behandlingen den första december eftersom jag var i behov av de levande cellerna. Min hy har aldrig vart så här bra. Därför ska jag gå och göra en ny behandling efter sex veckor. Åå, vad jag längtar. Detta var verkligen den bästa julen på länge! Kram!  
 
#1 / / Tove Lindgren:

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove