Beccys 2.0 - Valentine's Day

Valentine's Day

2015-02-19 ♥ 21:24

 
Nu får ni äntligen veta vad jag gjorde på alla hjärtans dag! Planen från början var att jag och min pojkvän skulle träna, åka till Rosenlund och tillbringa resten av dagen med varandra. Dock blev det ingen träning men vi åkte i alla fall till Rosenlund. När vi skulle betala så fick vi veta att det var fullt på relaxen, men efter ett ögonblick fanns det två platser kvar. Alltså vilken tur att vi kom in på relaxen! När vi betalade fick vi var sin påse med saltpeeling och godis. Så snällt! När vi kom in på relaxen var det sjukt mycket folk. Men vi fick ändå plats i den stora relaxbassängen. Därefter satte vi oss i bastun och gick sedan ut till massgepoolen. Vad mysigt! Men vad trötta vi blev! En halvtimme senare åkte vi ner på stan för att äta god mat på amour.
 
 
Jag tog en schnitzel med potatis och min kille tog plankan. Det var så otroligt gott att jag nästan åt upp allt. Vilket gjorde att jag fick grymt ont i magen efter att ha ätit mer än vad jag brukar. Men det var så gott! Vi hade det så mysigt på Amour. Därefter gick vi till hamburgarprinsen för att ta en milkshake. Mums vad gott det var! Jag tog smaken oreo. Otroligt gott! Nästa gång ska jag ta smaken pink lady som innehåller hallon och vit choklad.
 
 
När vi kom hem låg det en chokladask på huvudkudden och väntade på mig. Asken var från min mor. Marabou med kärlek är aldrig fel. Resten av kvällen spenderade vi i sängen eftersom vi var riktigt trötta efter relaxen, samt att jag hade ont i magen. Därför tittade vi på tv, sov en stund, gjorde tacos och kollade på melodifestivalen. Det blev en underbar mysig alla hjärtans dag.