Beccys 2.0 - MÅL & FRAMGÅNG

MÅL & FRAMGÅNG

2015-01-13 ♥ 11:37

 
Varje år skriver jag alltid ner mina nyårslöften. Men inte för detta året. Eftersom jag har bestämt mig för att klara av olika mål inför året. Första målet är att klara av alla tentor till sommaren för att sedan andas ut för ett sommarlov. Att klara av tentorna, menar jag hela kursen. Det gick ju så bra för mig i kurserna jag gick i förra året. Jag borde nog fixa detta med. Nu gör jag faktiskt läxorna och fråga om hjälp. Vilket jag inte gjorde innan om man bortse från gymnasiet. Haha, sista året då frågade jag väldigt många frågor på fysiken. Vilket gjorde att jag klarade fysiken på ett halvår, grymt bra! I slutända så lönar det alltid sig.
 
Så snart jag blir frisk ska jag börja träna igen. Men för min del kommer det bli mest grupp pass. Passar mig mycket bättre. Annars förstör jag kroppen. Hehe. Men detta är dessa mål jag kommer fokusera på mest, samt att jag inte ska vara så torr i ansiktet.
 
Självklart kommer jag jobba mer med bloggen, men har inte bestämt hur mycket eller när. Men när jag har skolan under kontroll så tänker jag hitta tid till bloggen.
 
Det är egentligen så här man gör för att hitta framgång. Börja skriva ner sina mål och sedan delmål- Delmålen är att göra läxorna + fråga om hjälp + sitta med andra och läsa hemma. Men behöver lägga ner mer tid på det som man inte är lika duktig på. Medans bloggen får komma i andra hand men jag tänker fixa till den så att jag fokusera på det jag älskar mest. För jag är en person som har lätt att tappa intresset för saker och sedan får jag upp intresset igen eller hitta något nytt. Exempelvis, jag har köpt så mycket smink på länge så jag kan göra en del recensioner istället. Vilket ger bloggen en möjlighet att få uppdatera sig. Jag tittar även på fler serier, filmer osv. Men det gäller också att inte glömma bort vad bloggen handla om. Jag vill inspirera min läsare så bra jag kan, på olika sätt i både text och bild. Vilket jag hoppas att ni tycker också. Kram!