Beccys 2.0 - NEW YEAR IN PICTURES

NEW YEAR IN PICTURES

2015-01-11 ♥ 14:31

 
Vilken nyår vi hade! Som ni redan vet så firade vi nyår hos Johannes bror och hans flickvän och även andra med andra vänner från Johannes sida. Men när vi kom dit så hjälpte jag till med dekorationen på bordet. Visst blev det fint? Gjort av tre tjejer, då blir det alltid snyggt!
 
Vet ni vad som hade hänt några dagar innan? Att jag började få ont i halsen, det gjorde så ont att jag knappt ville prata eller äta något på nyår eftersom varje gång när jag svalde så gjorde det så ont men jag försökte ändå vara så pigg jag kunde på nyår. Kvällen blev rätt bra i alla fall. Följ med så får ni se.
 
 
Innan resten av gästerna kom så satte sig jag , Simon och Johannes oss i soffan. Vi snackade om allt möjligt. Hehe, det var bara några timmar innan det var dags för ett nytt år. Men innan det, skulle vi äta förrätt, varmrätt och efterrätt. Hur skulle vi orka det?
 
 
Förrätten bestod av räkröra med räkor, yoghurt, rom, dill (kanske) och en baguett till. Gud så gott! Men jag blev väldigt mätt snabbt, även att jag åt lunch väldigt tidigt. Men jag har inte så stor magsäck. Direkt efter blev det en god varmrätt som var ännu svårare att äta upp även att det var jättegott.
 
 
Det var två olika kött, lamm och ett till, potatis, sås, tomat och sparris som var virades in av bacon. Mums vad gott! Men tyvärr kunde jag inte äta upp maten eftersom jag var så mätt. Hur ska man då äta upp efterrätten? Men den lyckades jag äta upp men jag åt den för snabbt. När jag exempelvis ska äta pizza orkar jag knappt äta hälften så ni kanske förstå att det var svårt för mig att äta upp allt detta.^^
 
 
Vad god efterrätten var! Det såg ut som en chokladmuffins med fyllning av choklad i mitten. Ovanför var den täckt av vitt choklad med bär. Mums vad gott! Alla som hjälpte till med maten och efterrätten, det var verkligen supergott. Därefter började närma sig ett nytt år.
 
 
15 minuter innan det nyåret gick vi ut för att tända racketarna och se på fyrverkeriet. Det händer ju alltid en olycka varje år så därför ställer jag mig alltid längre bort. Den här gången försökte jag även fota, jag fick faktiskt en del bra bilder. Här är några av dom.
 
 
När vi hade invigt det nya året med champagne i mitt fall cola så körde vi en lek där man skulle gissa ordet utan att säga det. Hehe, det var inte det lättaste. Men kul hade vi!
 
 
Gott nytt år! Jag hoppas att ert 2015 har börjat bra och att det kommer bli ett fortsatt bra år för nya utmaningar och möjligheter. Kram!