Beccys 2.0 - DU ÄR INTE ENSAM

DU ÄR INTE ENSAM

2015-03-15 ♥ 20:08

 
Nu är äntligen mina två tentor över. Jag är både glad och ledsen. Mest över resultatet på ena tentan som jag var riktigt nära på att klara men troligtvis inte gjorde.
 
När man känner press på sig själv och verkligen vill klara något går man in 100% för uppgiften men tyvärr bruka det leda till att man blir så trött att man inte ens orka med arbetsuppgiften. Tillslut börjar man tappa bort sig själv. Det är svårt att veta om man valt rätt utbildning när allt är kaos och man vet att man måste klara vissa hp för att gå vidare. Det är så hemskt! Ibland önskar jag att man kunde få en vecka ledigt. Det skulle min kropp och hjärna behöva.
 
Imorgon börjar ett nytt ämne, mekanik! Gud så roligt! Nej, det känns ännu värre. Men istället tänker jag ta det lugnt i veckan, samt börja träna igen och ta hand om mig själv. Tror faktiskt att det är precis det jag behöver. Eftersom jag är en person som går all in när det verkligen är något jag brinner för eller vill testa på. Förra året tränade jag järnet och i princip struntade i skolan. Höll även på med bloggen extremt mycket. Men jag har lärt mig min läxa. Strunt aldrig i föreläsningar och inlämningsuppgifter för att de ser svåra ut eller känns svårt att lösa ensam. Utan ta dig igenom utmaningen för det kommer att ge dig så mycket kunskap.