Beccys 2.0 - BÄSTA FÖDELSEDAGEN PÅ NK

BÄSTA FÖDELSEDAGEN PÅ NK

2015-05-13 ♥ 20:51

 
Wow, se ni vad jag ser? En plånbok från Michael Kors som jag fick på min födelsedag i Stockholm. Hur bra är inte det? Först vaknar jag upp av en sång på hotellrummet från familjen. De hade även med sig presenter (har bloggat om detta innan). Därefter åt vi en god hotellfrukost och gick mot kungsträdgården. Där fotade jag och min syster en hel del bilder. Det var så svårt att få bra bilder pga. vädret. Därför gick vi istället mot Dramaten innan butikerna öppnade. Dock sa min mor att vi måste vara någonstans vid ett speciellt klockslag men vi var tvungna att gå in på hollister först för att slippa kön i omklädningsrummet. När vi var klara på hollister gick vi mot NK. Mitt hjärta slog volter för jag hade en tanke över att jag skulle kanske få plånboken men jag hade ju även fått en Gant kofta och därför var jag väldigt osäker på om jag skulle få en plånbok.
 
Men min mor åkte uppe på första plan på NK för att kolla på byxor på gant. Då började jag tvivla på att jag skulle få min dröm plånbok. Men tillslut åkte vi ner igen och gick nästan vilse på Nk när vi letade efter MK plånböcker och väskor. Tillslut fann vi plånboken som jag ville ha men inte i rätt färg. Jag frågade om de hade plånboken i marinblå. Det hade dom! Gud så glad jag blev! Men dock fanns det två modeller till men jag tyckte mest om den första som jag valde. När jag bestämde mig för plånboken så tittade jag upp på mina föräldrar, då köpte min far den direkt. Gud så snällt! Väldens bästa födelsedag. Resten av dagen sprang vi runt på stan i olika butiker som Victoria´s secret, odd molly, NK, sephora, mango, zara osv. Men jag hittade ingenting men däremot var dagen inte slut med presenter från mina föräldrar. Jag ville nämligen ha Anastasia brow powder duo med färgen Auburn (alltså en rödbrun färg) men den var slut på nätet så därför besökte vi även kicks i Stockholm för att se om den fanns där.
 
Jag frågade en tjej som jobbade där om de hade Anastasia och det hade dom. Deras hylla var så rörig att det var svårt att se vad allt var. Jag försökte även beskriva vad jag vill ha. Men hon verkade inte förstå och likaså färgen verkade dom inte ha inne. Men då såg min syster att det var pudret och färgen som jag ville ha. Varför såg inte hon det? De hade ju faktiskt fler färger än dom som faktiskt stod där... Alltså hade min syster inte vart där så hade jag gått utan den rödbruna färgen. Men som tur var så var den där och min mor köpte den direkt. Vet ni vad? Färgen passar perfekt till mitt hår! Vilka snälla föräldrar och syster jag har som ger mig så fina presenter.
 
#1 / / Carro:

Snygg :)

#2 / / Tilde Lytholm:

Så snygg plånbok & vilken tur du fick det du ville ha! Låter som en riktigt bra dag! Kram! :)