Beccys 2.0 - DANMARK

DANMARK

2015-05-23 ♥ 11:48

 
Förra lördagen gick vi upp tidigt på morgonen för att åka till Helsingborg. Vi parkerad bilen och tog båten över till Helsingör. Så mysigt! Första utomlandsresan i år! Det tog väl ca 10 minuter innan vi var framme i Danmark. Sedan promenerad vi runt där och tittade hur det såg ut. Vi gick även på gågatorna men jag tyckte inte att det fanns något att ha. Vissa grejer var dyrare än vanligt. Men annars var det kul att få åka dit med familjen!
 
 
 
Jag fotograferad rätt mycket när vi var där. Här ovanför ser ni en målning som jag tyckte såg rätt intressant ut men jag har ingen aning om vad den föreställer. Men den var rätt så fin. Efter ett tag så började vi bli hungriga så vi gick genom torget och hamnade på en mysig restaurang där jag tog lasagne. Mina föräldrar tog toast skagen med jag och min syster kände mer för en stabil lunch. Men min lasagne var rätt god. Men dock inte deras vatten. Jag hoppas ju att de inte tog vatten från kranen.. Men annars var det en bra restaurang.
 
 
 
Vid ett, två tiden gick vi tillbaka båten igen för att åka över till Helsingborg eftersom det började att regna. När vi väl var på båten så köpte jag en roll on och godis. Tro ni inte att jag åt upp godiset i ett nafs. Tro det tog ca två dagar att äta upp det godiset. Jösses! Det är väldigt farligt att köpa godis till mig om det innehåller choklad. Hehe! Jag har väldigt lätt att bli åksjuk på båtar. Men dock kände jag ingenting när vi åkte tillbaka, tur det!