Beccys 2.0 - LYX - ANSIKTSBEHANDLING

LYX - ANSIKTSBEHANDLING

2015-05-20 ♥ 16:55

 
Förra veckan lyxade jag till vardagen genom att göra en ansiktsbehandling på skin & care by Amanda. Ni som har följt min blogg ett tag, vet om att min hy inte har vart så bra. Eftersom jag har upptäckt att jag inte tål vissa ingredienser i hudvård och makeup. För några månader sen upptäckte jag ett ekologiskt märke Maria Åkerberg. Huden har blivit bättre pga. produkterna. Jag har också vart yttorr i ansiktet. Nu vet jag knappt vilken hudtyp jag har och om yttorrheten har blivit bättre. Därför gjorde jag en ansiktsbehandling för pengarna jag fick av mor -och farföräldrarna.
 
Ansiktsbehandlingen som jag gjorde hette ansiktsbehandling lätt (40 min) och då ingick det rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, mask och kräm. Men sen fick jag även gratis färgning av bryn och fransar. Perfekt! Hon började med att kolla min hud och göra en rengöring, peeling samt fransar och bryn. Hon såg då att jag fortfarande var lite yttorr och rekommenderade mig att köra en renande kur i fem nätter. Dock har jag inte gjort det än eftersom jag måste köpa hem refining mask för att göra det. Innan hon färgade mina ögonbryn så drog hon bort hårstrån vid ögonbrynet samt la dit wax för att få bort ytligare hår under ögonbrynet. Aj, vad ont det gjorde när hon drog bort waxet men det var bara härda ut smärtan som varade i en sekund. Därefter satte hon på ångan. Vad skönt det var för huden! Dock gillar jag inte bastu för att den "varma luften" kryper upp i näsan likaså med ångan. Men jag vet att ånga är bra för ansiktet så det var bara att tänka på något annat. Under hela behandlingen försökte jag slappna av. Men det gick inte, har svårt att slappna av under tenta veckorna. Tillslut så gjorde hon en portömning som också är bra mot huden. Därefter la hon på en lermask från Maria Åkerberg som är helt ny. Har bloggat om den innan. Den är helt underbar och är djuprengörande. Perfekt för min hud!
 
Efter behandling fick jag med mig en lapp på vad jag behöver för min torra hud. Det ända jag inte hade var en olja och mask (renad kur). Men allt annat hade jag köpt innan. Så bra! Nu vet jag vad jag ska göra för att min hud ska bli bättre. Kram!