Beccys 2.0 - TESTAR VIT LERA - MÅ

TESTAR VIT LERA - MÅ

2015-05-05 ♥ 00:27

 
Innan jag gick och la mig i sängen testade jag en vit lera från Maria Åkerberg. Jag fick den av min syster i födelsedagspresent. Nu har jag tre olika ansiktsmasker från Maria Åkerberg. Som sagt, jag gillar ansiktsmasker.
 
Men åter till leran. Leran har en sammandragen effekt på både porer och ytliga kärl. Samt hjälper till att stärka kärlen och minska rodnaden i huden. Huden känns faktiskt bättre, i alla fall när det gäller rodnaden. För det är de man ser mest utav i alla fall. Men resten vet jag inte än eftersom jag provade leran för första gången ikväll. För er som vill prova leran så kostar den ca 69 kr på skincity men i butik kan den vara lite dyrare. Man får max ha leran i 5 minuter och den ska helst inte stelna och för att förhindra det kan du spruta en freshener över masken. Perfekt! Du kommer känna dig som ny. Nu ska jag sova, godnatt!
 
#1 / / Anonym:

Vad är det för rodnad du har?

Svar: Inte alls så stark, men den existera på kinderna och vid näsan. Men även på hakan. Jag tyckte leran gjorde ett bra jobb. Samt att jag använder ett serum från samma märke som också gör att rodnaden försvinner väldigt bra. Jag hoppas svaret hjälpte :)
Rebecca Nilsson