Beccys 2.0 - TIPS TILL EN BÄTTRE HY

TIPS TILL EN BÄTTRE HY

2015-09-28 ♥ 19:39

 
 
Vi alla vet ju hur viktigt det är att ta hand om sin hud. Men ändå är det inte många som gör det. Jag tror dock aldrig att jag har sovit med smink på. Men däremot har jag lyckats sova med linser på och på morgonen när man öppnar ögonen så ser man, men ens ögon är röda. Det är inget jag gör om igen. Men i alla fall, hur ska vi göra för att ta hand om vår hy?
 
För det första så kan man införskaffa sig en hudkräm/hudkrämer till ens hudtyp vilket är väldigt viktigt. För om du köper fel hudkräm så kan det bli motsatta resultat på ansiktet. Det vill vi ju inte? Jag gjorde det en gång. Har nämligen torr hy och jag köpte en rengöring och kräm för normal hy. Då torkade min hud ut och jag såg fruktansvärd ut. Vilket gjorde att sminket kakade ihop sig och jag blev med andra ord yttorr. Men nu är huden bättre igen. Vet ni inte vilken hudtyp ni är så kan ni alltid gå till en hudterapeut. Har ni väldigt känsliga i hyn så rekommendera jag att köpa ett ekologiskt märke som ex. 100% pure. Glöm inte att peela ditt ansikte och lägga en ansiktsmask en gång i veckan så din hudkräm kan tränga in bättre i huden.
 
För att slippa dessa finnar (även att du har torr hy) så måste du minska ner på godiset. Eftersom det faktiskt är godiset/choklad som gör att man får finnar. Jag höll upp en månad med godis och redan då såg jag att hyn blev bättre och godis finnarna försvann. Det är även viktigt att äta nyttig mat, sova tillräckligt och dricker mycket vatten för att få en bättre hy. Tänk vad enkla metoder det egentligen är för att skapa en fin och vacker hy. Börja redan idag så kommer säkert din hy att bli mycket bättre. Kram!