Beccys 2.0 - INTRESSANT FAKTA

INTRESSANT FAKTA

2016-08-27 ♥ 20:42

Varför använder jag märkeskläder?
- Passar min kroppsform och längd. Samt att kvalitén i ett märkesplagg har längre hållbarhet jämfört med ett plagg från h&m.
 
Varför tränar jag mer och börjat äta bätttre?
- Bero på att jag vill starka upp min rygg och minska fettet runt lår och armar. Men kände även att det var roligt att få röra på sig under 4,5 h- 8h på jobbet (gav mycket träning, så saknar det) samt när vi gick så otroligt mycket i Rom. Det är två anledningar till varför jag tränar mer. Har börjat äta bättre mat för att hålla mig mätt längre. Men även för min överkänsliga mage som verken tål laktos eller gluten. Därför blir det hellre att jag lagar min egna mat. Med frukt, grönsaker, quinoa, fisk, vegetariska rätter osv. Vilket är super gott! 
 
 
Vad är anledningen till att jag äter vegetarisk godis?
- Min mage är överkänslig mot både laktos och gluten. Därför köper jag vegetarisk godis eftersom det är oftast fritt från både gluten och laktos.
 
Varför är det bra med naturlig hudvård?
- För att mitt känsliga ansikte tål inte konventionell hudvård. Eftersom det är fullt av farliga kemiska ingredienser som påverkar hyn negativt. Tänka bara att det finns natriumsulfat (NLS) i vanlig hudvård? Bara det är skrämmande. Tack vare den den konventionella hudvården som min perioral dermatit blev värre. Därför använder jag naturliga produkter till hud-, hårvård och makeup. Det funkar perfekt och alla finnarna är till och med försvunna. Byt gärna från vanllig till naturlig hudvård. Kram!