Beccys 2.0 - RÄTT INREDNING I VINTERMÖRKRET

RÄTT INREDNING I VINTERMÖRKRET

2016-01-29 ♥ 19:03

 
 
Om ca två år flyttar jag hemifrån och vilket ska bli så roligt eftersom jag kommer få inreda min lägenhet själv. För mig är inredning väldigt viktigt eftersom det visar ens personlighet. När jag var i min väns lägenhet så blev jag otroligt sugen på att få inreda. Eftersom det är så roligt och att jag såg hur de hade gjort! Än så länge så vet jag på ett ungefär hur jag vill ha det i Göteborg.
 
Men för er som inte vet, hur gör man för att inreda rätt? För det första måste du mäta ditt rum så du vet hur långt och brett alla möbler måste vara. Även välja rätt färger. För att få ett professionellt intryck av inredningen så kan du inte blanda in flera färger i varandra som ex blått, rosa, grönt och rött. Det kommer inte alls bli snyggt. Testa istället att gå i nyanser som ex, vitt, benvitt och beige. Dock kan man alltid ha lite olika detaljer i andra färger som grått/silver eller rosa. Det är ungefär så man får tänka. Välj högst två färger att arbeta med. Därefter vad detaljerna ska omfatta. Exempel på detaljer, kan vara ljus, kuddar med text, skålar eller mattor.
 
Glöm inte, att färgerna ändå ska gå hand i hand. Mattor finns ju i flera olika former. Både rektangulärt och rund. Men jag har alltid velat ha mattor som en detalj och därför passar en rund matta mig perfekt. Eftersom formen syns mer som en detalj än en helhet. Jag har faktiskt hittat två mattor som skulle passa rummet rätt så bra eftersom mattans färger består av både vitt och ljus blått. Vilket gör att de passar mitt ljusa rum. Det är också något att tänka på. Får jag rum med en matta? Ska jag ha mönster på mattan? I så fall, ska de synas eller vara synligt men i en ljus färg så att det inte syns lika tydligt? För ibland kan enfärgade mattor vara tråkiga. Då kan en matta med mönster som inte är lika tydligt passa perfekt. Kram!
#1 / / Amanda Eriksson:

Åh jag längtar också tills jag får flytta hemifrån. Älskar att inreda:)

#2 / / Maria:

Så härligt ....lycka till med flytten
Kram