Beccys 2.0 - . HAPPY SMILE OF HAPPINESS

. HAPPY SMILE OF HAPPINESS

2016-09-12 ♥ 19:35

 
När jag vaknade upp en morgon klockan tio tog jag upp min telefon och greps av panik. På skärmen stod det att ett nytt tenta resultat i mekanik 2 hade dykt upp på mobilen. Men jag tog modet till mig och klickade upp resultatet i appen. Jag var galet nervös eftersom jag från början trodde att det hade gått åt h*lvette på tentan. Tills jag såg resultatet av svaren som läraren hade publicerat på webben efter tentamen. När jag tog upp telefonen stod där ett betyg. Men för att vara säker kollade jag en extra gång innan jag for upp ur sängen och ringde mina föräldrar av glädje. Eftersom jag blev godkänd på tentan för mekanik 2. Vilken lycka det var! Eftersom glädjen för morgondagen spred sig i kroppen. 
 
Känslan av att lyckas är bästa som finns. Eftersom lyckan sprider glädje i kroppen och man mår så fantastiskt bra. Tack vara att man ha klarat av målet. Man blir så fantastiskt lycklig varenda gång man ser sitt resultat. Det betyder att man klara av mer än vad man tror. Är inte det fantastiskt? Kram!
#1 / / Magdalena Smeds:

Grattis! Jag känner verkligen igen känslan. Man är sååå nervös när man ska kolla vad det står i studentportalen och så lyckan när man är godkänd :) Mekanik kan vara jävligt så bra jobbat!

Svar: Tack så jättemycket! Ja, verkligen. Varje gång sitter nervositeten där och det är så skönt att skolan är slut så jag slipper stressen och nervositeten. :) Tack så jättemycket! Vad pluggar du för nåt? :)
Rebecca Nilsson