Beccys 2.0 - . MIN VIKTRESA I KROPPSFETT!

. MIN VIKTRESA I KROPPSFETT!

2016-09-24 ♥ 02:06

 
Wow, vilken skillnad jag har gjort på min vikt! Kläderna sitter bättre till skillnad från ett halvår sen när jag hade gått upp för mycket i kroppsfett. Anledningen till att jag gick upp i vikt var att jag åt kindermaxi i princip varje dag. Efter varje skoldag böt jag från jeans till mjukisbyxor eftersom det var mer bekvämt och därför märkte jag inte att jag gick upp i fett. Varför åt jag kindermaxi? För jag var både stressad över skolan och mådde dåligt efter ett förhållande. Vilket ledde till att jag knappt kunde ha på mig mina jeans. Kläderna satt åt. Började gå in på mitt bankkonto för att se hur mycket godis jag hade förbrukat. Där med räknade jag att det skulle ta ett halvår att bli av med fettet från godiset. Jag hade rätt!
 
För att starta ett nytt levnadssätt så krävdes ett mål och en förändring i mitt liv. Eftersom det var en månad kvar till Rom behövde jag därför en snabb och bra omstart. Där fann jag en måltidsersättare från women´s best som jag testade i två veckor innan jag åkte iväg till Rom. Det funkade riktigt bra. Gick ner de extra kilor. Samt att jag är överkänslig mot laktos och gluten. Denna måltidsersättare var gluten och laktosfri samt att ingredienserna var helt naturliga. Därmed ändrades min kost och jag började att träna igen. Mådde redan bättre och såg resultat. I Rom promenerade vi från morgon till kväll och gjorde att vi gick ner en del kilo. Iallafall för mig som inte kunde behålla maten. Jag vet faktiskt inte varför jag inte kunde behålla maten men troligtvis hade var det något med deras mat eller vatten att göra. Som sagt så har jag ju känslig mage...
 
 
 
Väl hemma igen var det dags att åka ner till stugan och leva där i sju veckor. De tre första veckorna var jag helt själv i stugan. Därmed hade jag fått inspiration att äta mer vegetariskt från en underbar vän. Där mina måltider bestod mycket av sötpotatis, laktos-vego-biff, ärtor, fisk, quinoa, bowl smoothie, ägg, bananer, nötter och sallad. Mums! Dock upptäckte min mage ett problem. För varje jobb dag steg jag upp klockan 05.00 på morgonen och så pass tidigt kunde jag inte äta så mycket till frukost som jag brukar. Samt att min mage blev nervös varje dag för jobbet skull och med andra ord kunde jag inte behålla någon mat. De blev enbart en banan för mig på morgonen. Ibland hade jag med mig en till banan eller nötter till jobbet ifall jag skulle bli hungrig under de 4,5h. Det gjorde väl också att jag minskade mina portioner men gjorde mig också trött. Självklart åt jag ordentligt vid både lunch och middag. Tänk vad kosten och träning kan göra! I jobbet promenerade jag i 4,5 -8 timmar fyra gånger i veckan. Utöver det så hann jag ingen träning förutom de tre första veckorna då jag var själv. Jag blev jätte nöjd med min vikt och fick smalare lår. Men nu när skolan har börjat igen och stressen har spridit sig i min kropp så har jag självklart lyckats unna mig för mycket choklad igen. Vilken otur! Därför ska jag satt ett nytt mål som lyder, att inte äta något mer godis/choklad på två månader. Hoppas verkligen att det kommer att ge resultat. Kommer därmed ersätta chokladsuget med rostade kikärtor, mullbär, inkabär och massvis med spirulina.Kram!