Beccys 2.0 - LIVETS DRÖM

LIVETS DRÖM

2017-04-19 ♥ 09:17

 
Livet är som en bergochdalbana. Man vet aldrig hur framtiden ska se ut. Men något jag verkligen önskar mig, är att bo precis bredvid havet. Där det också ska finnas ett löparspår. Enligt mig. Låter inte det fantastiskt? Tänk er själv att vakna upp ur sängen bredvid sin kille och ge han en morgonpuss på kinden, innan man stiger upp ur sängen och sätter på sig sin morgonrock i siden och går ner för trappan. Därefter tar man sig ett kopp te och se ut över soluppgången genom de stora fönsterna. Bara njuter av utsikten. Men självklart måste man ta steget och öppna altan dörren. För att känna den härliga sommarvärmen. Åh, vad underbart!
 
Tänk att få äga ett fint hus med en riktigt fin utsikt med bra läge. Huset måste vara lika vackert som platsen och gärna ha ett högt tak, med stora fönstren så att man kan njuta av livet varje dag man vaknar. Men det gör jag redan, så fort jag se min underbara kille vakna upp ur sängen. Jämte huset ska vi så klart ha ett fint garage med lågt tak som vi kan ställa vår fina bil i. Det låter som ett drömhus som inte finns. Kanske borde vi hyra in mellbygarge.se som är proffs på att bygga och inreda garage för precis det som efterfrågas. Kram!
#1 / / NORRSKEN EMMA:

Ha en bra dag =)

kram

#2 / / Eira:

Åh! Det är ju drömmen. Ett stort fint hus med grym utsikt en bit utanför stan, mycket ljusinsläpp och högt i tak. JA TACK.

Svar: Verkligen! Frågan är bara om man lyckas uppfylla drömmen med det vackra huset. Kram!
Rebecca Nilsson