Beccys 2.0 - A NEW PLACE

A NEW PLACE

2017-08-10 ♥ 19:34

 
Irland verkar vara en fantastisk plats. Jag förstår varför min kille vill dit. Vilken upplevelse det skulle vara att åka dit. Eftersom naturen är så otrolig vacker av alla klippor och berg. Men också marken som är väldigt grön och fin. Åh, havet som verkar vara så blått. Det låter nästan som en dröm. Men det verkar vara väldigt vackert där. Jag skulle faktiskt kunna åka dit och vandra. Det skulle vara så kul! Dock måste ju kameran med när man går längs bergen som går upp och ner. Tillslut kanske man till och med tar ett dopp. Det hade inte vart fel va?
 
Det hade inte vart fel att besöka gamla hus och slott utmed bergen. Men undra om man ska åka dit under sommaren eller på hösten? Med tanke på att man vill slippa regn och höga temperaturer. Eftersom man åker dit för att njuta av hur vackert det är där. Eller det har i alla fall jag tänkt göra. Men däremot hoppas jag att min kille inte har tänkt klättra i dessa berg. För det ser riktigt farligt ut! Utan att han också njuter av landskapet. Men om vi åker till Irland så måste vi besöka huvudstaden. Eller hur? Man kan ju inte missa det. Huvudstaden heter Dublin. En blandning av naturen och sevärdheter kring staden.
 
 
Jag har hört att man måste boka en guidning långt i förväg innan man tar sig in på the book of kells. Det är ett gammalt bibliotek från 1800-talet. Magnifikt va? Det hade vart så häftigt att se. Där skulle jag säkert kunna gå i fler timmar och kolla på designen. Åh, jag får nästan rysningar i kroppen. Men självklart måste vi ha någonstans att bo. Hotell kanske låter rimligt. Eller ett vandrarhem om det finns. Jag tror hellre att det är bättre att bo centralt eftersom man redan har vart i naturen och vandrat. Samt att man vill se en del av staden också. Det är också därför som man är där. På hotelldublin.se så fanns det väldigt många hotell som ligger centralt. Vilket är toppen! Det ligger nära till många sevärdheter. Bra va? Självklart får vi inte missa shoppingen. Jag vet att det inte något för killar. Men jag måste ju verkligen utvärdera utbudet i butikerna. Verkligen se om det är så bra shopping som de säger. Om det är det så, kanske jag köper med mig en Céline väska hem. Det vore ju en dröm. Kram!
#1 / / JUNITJEJ:

Irland måste jag åka till någon gång!

Svar: Hur kommer det sig att du vill åka dit? Kan de vara det vackra landskapet? Kram!
Rebecca Nilsson