Beccys 2.0 - . I GAMLA STAN

. I GAMLA STAN

2017-08-07 ♥ 20:13

 
Det är riktigt mysigt att promenera i gamla stan när man ändå befinner sig i Linköping. Jag tycker det är så vackert där. Så mysiga, gamla byggnader. Vädret var både varmt och behagligt att gå i. Vi stannade också till i cloetta butiken och köpte med oss center och kexchoklad hem. Mums! Precis när vi hade tänkt och att gå så fick vi se en teater. Teatern handlade om när kvinnor inte hade rösträtt. De var rätt intressant att lyssna på. Om ni undrar så är katten också från gamla stan. Så söt! Kram!    
 
 
 
 
 Den söta katten! Ni missar väl inte tungan?
 
 
Teater mitt i stan! 
#1 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Gamla Linköping är verkligen mysigt! Och så häftigt att husen är ditflyttade från andra platser i Linköping :)

Svar: Visst är det! Det är verkligen jättehäftigt. Jag tror den förklädda polisen sa att de flyttades dit runt ca 1948. Om jag minns rätt. Har du också besökt Linköping eller bor du där? :) Kram!
Rebecca Nilsson

#2 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Jag bor i Linköping sedan sex år tillbaka :)
Ja, de flyttades runt 40- och 50-talet då man ville bygga nytt i staden, så några gamla hus flyttades, sen har andra hus skänkts med typ originalinredning :)

Svar: Vad roligt! Det är så fin stad. Då är det inte konstigt att du har koll på historien. :) Vad är det bästa ,ed att bo i Linköping? Jag har nämligen tänkt att flytta dit om något år. :)
Rebecca Nilsson

#3 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Det bästa är att det är nära till allt, känns det som :P :) Vad ska du göra när du flyttar hit, ska du plugga? :)

Svar: Vad härligt! Det är precis så jag vill ha det. Jag har tänkt att jobba och få njuta av staden som är så vacker. :)
Rebecca Nilsson