Beccys 2.0 - VÄRDESÄTTAER MILJÖN MED BÄTTRE MATERIAL

VÄRDESÄTTAER MILJÖN MED BÄTTRE MATERIAL

2017-08-22 ♥ 11:52

 
Miljön har en viktig påverkan på hur vi lever. Det är så trakiskt att vi värdesätter pengar istället för miljö. Efter fyra år på högskolan så har jag blivit ett steg klokare och fått upp ögonen för miljön och kvaliteten. Men mest för att jag har forskat på egen hand. Det beror på att jag fick problem med min hud och upptäckte att det fanns farliga ämnen i hudvården som jag använde. Vilket gjorde att min hy gjorde volter och såg bedrövlig ut med perioral dermatit. Forskningen och föreläsningarna på skolan gjorde att jag blev medveten på hur utsatt miljön är. Att vi istället borde påbörja naturliga material.
 
Men jag är tacksam mot företag som har naturliga ingredienser eller påbörjat en minskning av farliga material. Men som också följer lagarna för ison i Kvalitet och miljö. För det är viktigt. Att materialet är miljöpassande. I vilken kategori går det åt mest material? Själv skulle jag gissa på när husbygge. Det är viktigt att man använder miljöanpassat byggmaterial. Mest för att det är där vi vistas mest men också för att vi andas in luften. Därför är det viktigt att ha en miljöanpassat grund och färg på väggarna. Just företaget weber har produkter som är säkra för miljön. Vilket jag tycker är toppen! Samt kvalitet. Det är den bästa kombinationen jag vet. Kram!
#1 / / Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Håller med. Det måste ske en förändring men tyvärr är det ju inte så lätt...

Svar: Vad skönt att jag inte är ensam! Om inte fler människor med samma värderingar slår sig samman. På så sätt kanske det kan ske en förändring. Förhoppningsvis. Kram!
Rebecca Nilsson