Beccys 2.0 - ÖGONLASER?

ÖGONLASER?

2017-12-11 ♥ 00:00

 
 
 
Nu har jag faktiskt bestämt mig för att göra en ögonlaseroperation. Efter tio år med linser och glasögon. Det har vart tufft! Varje morgon har jag vaknat upp ur sängen och sätt hur suddig min omgivning är. Varje morgonrutin är att jag sätter på mig linserna efter min hudvårdsrutin. Ibland går det fort, ibland är ögonen röda och torra. Ibland kan det krångla. Därför ska det bli så skönt att få slippa trasslet i framtiden.
 
Eftersom jag kan göra en ögonoperation. Det är jag tacksam över! Det finns tre ställen i Jönköping som är capio medocular, memira och A6 ögonklinik. Jag har redan bokat ett besök och var på två av dessa ställen förra veckan. Nu har jag bestämt mig vilken klinik som passar mig bäst. Men det bästa av allt var att jag faktiskt kan göra en ögonoperation med hjälp av en laser. Jag hade tänkt välja den vanliga metoden, FS-Lasik. Visst, den är dyrare. Men man kommer även att kunna se direkt. Till skillnad från metoden för ca 30 000 kr då man måste vara borta en vecka från jobbet och leva i ett mörkt rum.
 
 
Detta bästa av operation skulle vara att jag kan få se min kille när jag vaknar upp på morgonen. Att morgonrutinen går fortare. Att jag kan simma under vattnet om jag skulle vilja och att mina ögonreflexer för tennis skulle bli bättre. Men också att jag slipper torra ögon efter att jag har somnat på bussen eller i bilen. För det är så jobbigt! Eftersom man måste se till att få tillbaka vätska i ögat genom att blinka. Men inte blinka för mycket för då kan linsen trilla ut. Detta är ständiga problem som jag tycker är jobbigt i min vardag som jag till vår ska åtgärda. Om ni har samma problem som mig så ta chansen och boka in er för att se om ni kan göra en operation eller inte. För det är verkligen värt chansen. Kram!