Beccys 2.0 - "BAKSMÄLLA AV SOCKER"

"BAKSMÄLLA AV SOCKER"

2017-01-10 ♥ 14:20

 
Ja, ni läste rätt.. Baksmällan av socker. Har du vaknat upp en morgon av trötthet och en slags bultande huvudvärk? Om inte, så har jag fått det två gånger på en vecka. Det var dagen efter nyår och efter min omtenta. Haha, jag förstår inte hur jag lyckas. Med andra ord, så tål jag väl inte socker. Men samtidigt är jag otroligt trött på choklad, knäck, fudge, cola och annat godis som man fick över julen. Samt att det räcker att ta en - två bitar av ens choklad och sen är man nöjd. Men belöningssystemet vill ha mer, även att det inte är gott. För att undvika sockret i godis och mat så behöver jag äta mer hälsosam mat. Därför ska jag försöka göra olika recept utan sås och så få kryddor som möjligt. Bara enkla och goda recept med mycket spenat.
 
I söndags gjorde jag en otroligt god maträtt! Mums! Det bestod av hälsosamma stripps som är ett nyttigare alternativ. Eftersom man gör dem från grunden.Till det blev det en avokadoröra som innehöll avokado, lime och vitlökssås. Åh, det var så gott! Kommer definitivt göra det receptet igen, mums! Det hade blivit kvar lite avokado från söndagen och det fick då bli min frukost. Ett ägg som är fullt med protein, en grov macka med avokadoröran och lite peppar. Mums, så gott det var! Har aldrig gillat avokado. Men på detta sättet var det ett fantastiskt alternativ för att få i sig det viktiga fettet i avokadon. Ett tips till er som vill lära sig att äta avokado. Kram!    
 
#1 / / FrökenTV, bloggen om tv och film:

jag har fåttt det men det var rätt länge sedan nu men det är hemskt :( haha.

Svar: Det är verkligen det värsta som finns! Skönt att jag inte är ensam. Dock har jag fått veta att gränsen för mitt sockerintaget är väldigt låg och därför klara jag inte av för mycket socker.
Rebecca Nilsson