Beccys 2.0 - . KÄNSLAN AV KONST

. KÄNSLAN AV KONST

2017-01-11 ♥ 05:59

 
Konsten är vacker som en inre själ. Som egentligen visar hur du mår. Konst består inte bara av fotografier utan kan också vara poesi. Vet ni när människor skriver bäst musik eller dikter? När mörkret har famnat om dem och livet är trist och grått. För på något sätt är de enklare att skriva en mörk, djup och strak dikt än när man är glad. Det måste vara samma känsla för att fånga djupet i målningar och fotografier.
 
Men de är djup konst som berör ögat. Får oss att känna njutning , livets resa, förbjuden väntan, dödens inre viskning och glädje av hopp. Men det bero på, vad man själv ser i konsten. Det är alltid lika otroligt hur bilder kan påverka hur man känner. Vad ser ni i bilderna? Jag känner en beröring av förbjuden kärlek. En känsla av att känna sig död. Samtidig är man lika vacker som resten av bladen, vattnet. Där man tillhör jorden och ens värld. Vill ni upptäcka  mer av denna slags konst så kan ni kika in på illusion.Där kan ni hittar all möjlig konst som berör. Kram!
#1 / / Chanel:

Så sant !
det är ju så, de vackraste orden kommer från det mest skadade själen av dem alla , tyvärr, men det är också det som gör det så smärtsamt vackert ! Konst I ALLA dess former- vacker bild!:)

Svar: Konst är så vackert! Skriver du egna dikter eller gillar att titta på konst? Med tanke på att det du skriver också är sant. Tack så mycket! :)
Rebecca Nilsson