Beccys 2.0 - ATT VARA SIG SJÄLV

ATT VARA SIG SJÄLV

2017-06-22 ♥ 19:38

 
Ska vi inte vara nöjda med oss själva? Precis som vi ser ut. En del är korta, en del är längre, vissa har fräknar, andra är bleka och en del kan bli bruna efter att ha varit ute i solen. Vissa har mycket hår på ex.armarna. Det finns en del saker som jag har stört mig på genom åren. Speciellt att jag blir röd när jag solar och istället får jag massvis av fräknar. Men detta är egentligen bara komplex man har. Visst kan man fixa problemen. I detta fall skulle jag kunna använda brun utan sol. Men om jag fixar mig, är jag verkligen mig själv då? Enligt mig. Så är du precis som alla andra. Åh, absolut inte dig själv! Det är skillnad att fixa en dålig hy till en bättre. Än att lägga på brun utan sol för att du känner dig blek.
 
Likaså ser jag på överdrivet smink. Då menar jag, lager av foundation, highligther,lösögonfransar osv. Är ni inte nöjda med ert utseende? Måste ni sminka er när ni går till gymmet, kalas, skola, när ni ska bada osv? Jag tycker det är för jäkligt. Trivs ni inte med era vanliga ögonfransarna och att vara utan smink? Det finns också en del människor som gör en oration för att få till den perfekta näsan eller brösten. En del fyller i läpparna. Bara för att må bättre. Bara det är ju för mycket. En del säger att operationer göra att självförtroendet höjs. Men för mig är originalet bäst. För att naturligt är bäst. Eftersom det är den du är. Det är så du ser ut, så varför ska du ändra dig? Kram!
#1 / / Rebecka :

Du ska absolut inte skämmas över dina fräknar de är jättefina!! Jag själv har fräknar och har alltid gillat dem, man blir så somrig med fräknar och naturligt vacker, kram <3

Svar: Tack så mycket! Vad härligt att vi heter likadant. På sommaren känns det väldigt härligt att ha fräknar. För att det känns mer somrigt än på vintern. Kram!
Rebecca Nilsson