Beccys 2.0 - BÅSTAD TENNIS MED LEGENDERNA

BÅSTAD TENNIS MED LEGENDERNA

2017-07-21 ♥ 11:19

 
Kallt. Ruggigt. Spännande match. Det var min tisdag. Nej, men tennis matchen mellan Tommy Haas och Facundo Bagnis på centercourten var riktigt spännande. Eftersom Haas sköt över oväntade bollar. Det gjorde att matchen väldigt underhållande. Efter avslutad match gick vi upp mot torget och tog oss var sin hamburgare. Det var så gott! Jag valde min hamburgare utan dressing och ost.
 
När vi kom ner till centercourten igen så kom vi lagom ner till matchen mellan Thomaz Bellucci och Dustin Brown som precis skulle börja. D.Brown var riktigt duktig tennisspelare. Eftersom han hade en bra känsla över vart bollarna skulle hamna. De gick från långa bollar till korta bollar. En del bollar framme vid nätet. Så häftigt! De var också en riktigt bra match. Så spännande! De är då matcherna är som bäst. När det händer grejer och när de variera sina slag. Det var inte fel att solen emellanåt tittade fram mellan molnen under en sån fantastiskt match. 
 
 
Vi väntade i flera timmar bara för att få se de svenska legenderna spela dubbel med tyskarna. Den matchen var riktigt bra bra! Men också riktigt rolig. Hade gärna velat titta på denna tennismatchen hela dagen. Eftersom den var så underhållande! Björn borg och Ilie Nastase gjordet ett fantastiskt jobb att coca de två svenskarna som heter stefan Edberg och Anders Jarryd. Vilken fantastiskt match, ännu en gång! Kram!
 
Björn borg och Ilie Nastase.