Beccys 2.0 - CELEBRATION AT THE RESTAURANT SAND

CELEBRATION AT THE RESTAURANT SAND

2017-05-07 ♥ 13:15

 
Mitt liv kan vara så fantastiskt ibland. Speciellt när man fyller år. Detta året hade min familj kommit på en riktigt bra överraskning. Då även min kille fick följa med. Så härligt! Överraskningen var att shoppa i Malmö och äta en god middag i Båstad. Det var en extremt bra idé. Mest för att jag inte har vart i Malmö tidigare. Men också för att jag hade möjligheten att hitta en examens klänning. Vilket jag tillslut gjorde. I ett köpcentrum, i affären bikbok. Så fin var den!
 
När vi vl hade kommit hem till Båstad igen. Var det dags för nästa överraskning, vilket var middagen. Där min mor hade bokat bord på restaurang sand i Båstad. När vi hade beställt dricka så bjöd även köket på årets första färskpotatis med brynt smör. Den var riktigt god! Tänk att man fick chansen att prova det. Innan maten kom in på bordet så fick vi bröd och smör. Vet ni vad? Det var också riktigt gott. Jag är väldigt kräsen för rätt smaker när det gäller mat på restaurang. För det får inte vara laktos eller starkt. Men rätten som jag tog, var den godaste maträtten jag någonsin har ätit. Bestod av potatispuré, torskrygg, morötter och den goda såsen. Allt var så magiskt tillsammans. Rätten får absolut 5 av 5 i betyg. Jag har aldrig smakat något bättre!
 
Efterrätten var också riktigt god. Den bestod av en chokladtryffel , men någon slags karamellsås, någon tropisk sås och sorbet glass. Dessa kombinationer var också så riktigt gott tillsammans. Mums! Detta var verkligen ett bra val av restaurang. En av de bästa kvällarna på länge. Kram!