Beccys 2.0 - VÄLKOMMEN TILL GÖTEBORG!

VÄLKOMMEN TILL GÖTEBORG!

2017-07-14 ♥ 11:03

 
I fredags började min semester. De firade vi genom att åka upp till Göteborg. Den dagen var så spännande och helt underbar. Hotellet som vi hade bokat låg centralt till allt, vilket var toppen! Nära till shoppingen, bio och restauranger.  Vi bodde på avalon hotel. Rummet var rätt mysigt som vi fick. Men badrummet var en dålig lösning. Mest för att toan och toapappret alltid blev blött för att duschen stod i samma rum som toan. Samt att duschen saknade draperi/ dörr. Men annars var vi nöjda!
 
Vi hittade en speciell restaurang i Göteborg. Där man fick möjligheten att gå fram till köket och beställa den rätten man ville ha. Man fick också chansen att välja vilken pasta man vill ha och lika så ingredienserna. Vilket toppen ställe! Dock glömde jag säga att jag kunde slippa grädde. Men det gick bra ändå, eftersom jag alltid har laktostabletterna med mig. Åh, det var så gott på Vapiano! Där jag valde carbonara salmone och min kille tog pasta carbonara. Dit kommer vi troligtvis gå igen.   
 
 
När vi kom fram till Liseberg så gick vi raka vägen till chokladhjulen. Dock var det svårt att vinna någon center. För varje tillfälle var de numren upptagna som jag ville satsa på. Så typiskt! Men däremot så vann jag direkt på Marabou chokladhjul. Jag som inte skulle äta mer godis. Men däremot gav vi bort en hel del till vänner och familjer. Vi gick runt på Liseberg i fler timmar. Då hade jag möjligheten att få äta sockervadd. Åh, det var så länge sen jag åt det. Det är fortfarande lika klabbigt och gott. Under tiden kunde vi även höra från Lisebergs scen att Veronica Maggio och Håkan Hellström uppträdde på scenen. Så trevligt med musik! Innan vi åkte hem så åkte vi lisebergshjulet. Det var så romantiskt att sitta jämte sin älskling och kolla ut över staden. Gud så mysigt! Kram!