Beccys 2.0 - FINN BALANSEN I LIVET - TACK MÅRTEN

FINN BALANSEN I LIVET - TACK MÅRTEN

2017-05-13 ♥ 21:13

 
Att befinna sig i balas är extra viktigt. Mest för att vi lever mer och mer i ett sönder stressat samhälle. Där vi påverkas av många faktorer som krav, tid och prestanda. Det gör att det har rubbat min balans med träning, sömn, mat och stress. Jag känner mig ostabil. Mest för att stressen sliter sönder mig. Det beror på vardagarna enbart består av sömn,skola, extra jobbet samt plugg. Det låter så tråkigt, speciellt när jag har gått i skolan och pluggat i 16 år. Därför ska det bli så skönt att äntligen får sluta skolan. Herregud, ni vet inte hur länge jag har väntat på det! Mest beror det på att jag inte kan finna någon balans mellan mig själv och skola. Det måste man göra för att må bra. Men hur gör man för att må bra?
 
Jag började med Mårtens föreläsning som ägde rum i tisdags. Den handlade om nyckeln till resultatet. Vet ni vad? Jag är glad över att Joacim och jag gick på föreläsningen. Mest för att den var så bra! Jag lärde mig hur jag kunde må bra igen. Allt handlar om att ha en balans mellan sömn,motion mat och stress. Om några av faktorerna börja vackla eller till och med gå av. Då är det den svaga punkten man ska bygga upp igen. Hur gör man det? Genom att välja en stabil faktor, som exempelvis motion. Om ex. den svaga punkten är stress. Sen var hans föreläsning väldigt magiskt. Eftersom hans historier berörde mig djupt. Mest för att jag kände igen mig. En del var bara sorgliga, tragiska och hemskt. Två andra saker som jag fick med mig från föreläsningen, var att han fick mig att tänka genom att ställa en viktig fråga som löd, vad vill du och vad mår du bra av?
 
Visst är det en svår fråga? Men också väldigt viktigt genom att det är fokuset till resultat. Eftersom du kommer jobba med balansen mellan sömn, motion, mat och stress.När det gäller motion så är det viktigt att veta vad syftet är och varför man gör det. Men också vad motion betyder för en själv. De kan ju vara precis vad som helst. Det behöver inte handla om gym eller löpning. Utan kan vara att ta trapporna eller cykeln till jobbet. Bara man hittar ett verktyget som passar. Eftersom det är viktigt att du är glad under tiden du utför det du gör. För det är nyckeln till hälsan. Glöm inte att delmål och mål är viktigt om man ska lyckas. Men ni får heller inte glömma ett viktigt citat från Mårtens föreläsning som lyder, livet handlar inte om att hitta dig själv. Utan att skapa dig själv. Det är verkligen det jag sikta på. Att skapa ett nytt mig med en mer balanserad tjej som kan njuta av livet och vara glad över det jag har. Kram!   
#1 / / Anonym:

Fint du skriver❤

#2 / / Anonym:

Fint du skriver❤

#3 / / Anonym:

Fint du skriver❤

#4 / / Anonym:

Fint du skriver❤