Beccys 2.0 - ATT LURA OSKYLDIGA MÄNNISKOR

ATT LURA OSKYLDIGA MÄNNISKOR

2017-09-10 ♥ 18:56

 
Det är en stor skillnad mellan att vara en ambassadör och starta eget. För om du ex. är en skönhetsambassadör så köper man hem produkter från ett företag. Därefter säljer dem vidare genom att få en viss procent av köpet. Jag har blivit erbjuden detta två gånger. Därmed tackat nej till bägge tillfällena. Eftersom jag tycker att det är bluff. Ena gången rörde det sig om bl.a att sälja prover av parfym. Då var man tvungen att köpa hem olika produkter för en viss summa. Det betydde att du skulle få en viss procent av det du sålde. Men att personen som hade anställt dig skulle få mer procent än de du hade sålt. Men också personerna över henne. Precis, som ett pyramidspel. Där allt handlar om pengar och inte människan.
 
Förra året blev jag kontaktad av tjej som jobbade med Nu skin. Där man skulle köpa hem varor för över 10 000 kr. Därefter sälja dem. Är folk inte kloka? Det handlar om nya försäljare, lura oskyldiga människor och ta deras pengar. Åh, det är det värst jag vet. Detta är för mig ett bluff företag.
 
 
Glöm inte att hålla koll på ingredienserna i varor som ni köper. Eftersom produkten faktiskt kan vara farlig. Jag såg en del suspekta ingredienser från Nu skin som jag vet att min hy inte tål. Idag hittade jag några artiklar från den populär ex. mudmasken från Nu skin. Nu kan det vara så att flera personer ha fått brännskador av den. Fy, vad hemskt. Om det nu är sant. Jag själv var väldigt nära på att bli lurad. För först lät oljan som de skulle sälja, väldigt trovärdig. Men sen… fick jag veta att jag isåfall skulle vara tvungen att dricka oljan i resten av mitt liv. Åh, så sorgligt det lät. Vad betyder det? Jo, de kommer tjäna mer pengar och din plånbok kommer att minska. Samt att det fortfarande var ett företag där du skulle bli oberoende av pengar genom att få sälja olika produkter och komma upp i nästa nivå. Därefter bli oberoende av pengar. Med andra ord, ännu ett pyramidspel. Alltså, stopp! Detta är så oacceptabelt. Enligt min mening. Förstår ni hur hemskt det är? Så snälla, alla oskyldiga människor. Går inte på liknade varianter av försäljning. Det tar från dina pengar och ditt samvete. Oavsett om du är säljare eller kund. Det är så synd att världen ska vara så tragiskt. Att vi hela tiden måste vara uppmärksam över folk som faktiskt lurar oss. Kram!