Beccys 2.0 - HÄNDELSEN I TÅRAR

HÄNDELSEN I TÅRAR

2017-09-13 ♥ 10:23

 
Det kokar i mig. Jag blir galen och kan inte förstå varför man ska stjäla från andra människor. Speciellt på en loppis. Aldrig någonsin har jag vart med om det tidigare. I helgen stod jag på loppis på kulturhuset och försäljningen blev rätt lyckad. Jag fick ihop nästan 800 kr. Inte illa va? Jag lyckades sälja mina gamla klockor som bara stått och dammat, skor, smycken, smyckeställningar, några enstacka plagg och böcker. Jämte mig var det ett väldigt snällt gammalt par som också stod och sålde. Så härliga människor! Men efter ca 1-2 h på loppisen så upptäckte jag att något saknades på klädstången. Det var en pälsväst. Alltså, någon människa har gått fram till stången och tagit pälsvästen från mig och inte betalt. Hur kan man stjäla från folk? Det är inte klokt!
 
Det kokar fortfarande i mig efter händelsen. Det var en väst som fortfarande var i fint skick och knappt använd. Jag blir så förbannad på mänskligheten. Nu kommer jag aldrig mer stå på en loppis eftersom jag inte tolerera stöld. Att man stjäl från människor. Att man kan ha det på sitt samvete. Det är ju för hemskt. Jag tycker inte ens att personerna/personen är värd att få bära min väst. För det är så fel att stjäla. Vem lärde er det?
 
 
Egentligen vill jag ha ett samhälle som är bevakat åren runt. Med kamrer. Både inne och utomhus. Allt från butiker, till loppis, gator och ute i skogen. På så sätt kan man bättre få tag på människor som begår brott. En bild eller video säger ju mer en tusen ord. Det blir mer och mer stölder och bråk i Jönköping. Så här mycket brott var det inte när jag växte upp. Det blir bara värre och värre. Så ni som håller i lagen, gör något åt detta! Själv har jag blivit av med värre saker. Som min mobil i Göteborg, en gant tröja och nu det här. Det är förskräckligt. Snälla, vakna upp ur drömmen och fram med fler lagar och regler. För snart kommer vi människor ta lagen i egna händer om inget förbättras. Kram!
#1 / / norrbotten emma:

hoppas du får en bra dag
kramis