Beccys 2.0 - THE BEGINNING OF 2018

THE BEGINNING OF 2018

2018-02-13 ♥ 18:57

 
 
År 2017 var ett riktigt bra år. Träffade mitt livs kärlek och bor nu tillsammans. I somras tog jag examen och fick arbete direkt. Slutet av 2017 blev jag diagnoserad med ibs och fick ta saken i egna händer. Det är därför år 2018 handlar om att ta hand om mig själv. Både inifrån och ut. Jag har redan börjat.
 
Idag har jag kontakt med en dietist som hjälper mig att läka min tarm genom att utesluta socker, gluten och laktosfritt. Eftersom nästan alla livsmedel innehåller socker, tillsatser eller lök så bakar jag mitt egna bröd , fröknäcke och bakelser. Det blir så gott! Både nyttigt och gott!
 
Kroppen mår mycket bättre om man tränar. Det förbättra även min ibs. Därför träna min kille och jag styrketräning på helgerna och resterande dagar tränar jag en blandning av kondition och styrka.
 
Min perioral dermatit försvann med antibiotika och kom sedan tillbaka. Frågan är varför? Efter mycket forskning angående ibs och dermatit. Verkar de har en gemensam nämnare. Nämligen vitamin och mineralbrist. Därför har jag gjort ett hälsotest på werlabs och håranalys för att få fram värdet på de vitaminer och mineraler som jag tror att kroppen inte har tillräckligt av eller inte tar upp ordentligt. Det är därför jag mår som jag mår. Stress har också en bieffekt som gör bägge situationerna värre.
 
 
Runt april, maj kommer jag att göra en behandling som påverka mitt liv. Hoppas verkligen att det fungera på mig. Om det gör det så kan jag dela med mig om vad det är.
 
Mellan september och oktober kommer jag att göra en ögon operation. Äntligen! Det ska bli skönt att slippa glasögon och linser efter mer än tio långa år. Detta året kommer bli så galet spännande genom att läka mig själv,  inifrån och ut. Kram!