Beccys 2.0 - FUNKAR DOTERRAS OLJOR?

FUNKAR DOTERRAS OLJOR?

2019-06-05 ♥ 15:21

 
Detta är väl det ni alla har väntat på. Hur går det med doterras oljor?
- Jag har faktiskt slutat att använda dem.
 
» Däremot gillar både min sambo och jag oljan med pepparmint. Eftersom den ger en sval/kylande effekt när vi applicera den på pannan vid huvudvärk.
 
» Beroende på vilken kräm jag använder så funkar det inte alltid att lägga i oljan i min hudkräm. Så tråkigt! Jag vet inte säkert om jag har fått mer finnar i ansiktet av att applicerat oljan på huden. Däremot kan oljan hjälpa om man känner sig sårad eller behöver finna ett lugn. Då använder jag en diffuser och det doftar otroligt gott. Kan också använda den genom inandning från en droppe i händerna.
 
 
» Ibörjan blev jag pigg av vitaminerna och omega 3 från doterra men sen under dagen blev jag tröttare än vad jag brukar bli. Blev även jätte yr av omega tre kapslarna, samt att huden blev snustorr. Det sistnämnda kan dock har vart utrensning från kroppen. Att ta oljorna invärtes i form av kapslar funkade bättre för mig. På morgonen gjorde jag min kapsel med organo, melaleuca, on guard, lemon och frankincense. Det gav mig en boost från förkylning och halsont.
 
» Däremot gillar jag deras tandkräm som doftar och smakar mint men inte innehåller fluor. Underbart! Doterras oljor ger mig en blandad känsla. Dock tycker jag att 1500 kr per månad för att få en produkt gratis är för dyrt i längden. Då kan jag istället spara pengar. Eftersom det ger mig en bättre effekt på kroppen genom att äta mycket mer fett per måltid. Då menar jag nyttigt fett som avokado, jordnötssmör och kokosolja. I fortsättningen kommer jag att använda oljorna i diffusern. Kram!