Beccys 2.0 - INREDNINGSTRENDER

INREDNINGSTRENDER

2020-09-24 ♥ 21:02

 
Idag var det en ny kurs där de pratade om inredningstrender. Det var väldigt roligt att lyssna på föreläsningen och jag fick mängder med inspiration. Tur att Inredning och klädfärger går hand i hand idag än vad de gjorde förr. Eftersom jag försöker hitta rätt färgskala i garderoben. Men jag har också fått inspiration över framtidens renoveringar. En del av trenderna som nämndes var Vävda stol, japanskt, gråbeige färg och att man måla alla väggarna i rum i sammafärg. Vissa väljer också att måla taket. Fler färger som är trendiga är beige, brunt, grönt, rosa och lite blått. Lite som hösten ändå. Det ska vara varma toner det ska vara harmoniskt hem. Man kan dyka ner i en lugn miljö efter den vardagen vi lever idag.
 
Det ska vara flera tavlor i olika storlekar som en tavelvägg. Olika material som sammet, trä, manchester , torkade blommor, heltäckningsmatta där du bestämmer vilket mått du vill ha. En annan trend är att det ska vara personligt, där man kan mixa olika stolar vid ett bord eller lägga till lite ”fulgammal” pryl som inte riktigt hör hemma. För mig är det inte så personligt utan jag uppfatta det som rörigt.
 
Min personliga kommentar på höstenstrender är att jag gillar att budskapet ska vara varmt och harmoniskt. De nämner även skogsbad och torp i skogen högt upp i Sverige. Men samtidigt tycker jag att det blir en rörig inredning? Visst, det behöver inte vara perfekt men samtidigt blir inredningen rörigt för ögat med för mycket blandning av allt, vad hände med att koppla av? Det faktiskt något jag fundera på och vem det är som startar alla trender? Kram!