Beccys 2.0 - november 2014

TRE FAVORITER

2014-11-27 ♥ 21:44

 
Pretty Little Liars är så grymt bra! Jag började titta på serien i början av tvåan eftersom det var rätt tuff period och behövde någon film att se. Å vad serien är bra. Varje gång ett avsnitt är slut så ville man se mer och mer. För att man gärna ville veta vem A är som tortera de fyra tjejerna. Det vill jag fortfarande! Men tyvärr kommer inte serien tillbaka förens den 10 december med julavsnitt och sen dra den igång igen i januari. Under tiden har jag istället hitta fler serier.
 
 
Vilket blev gossip girl! Jag har redan sätt hela serien och vet vem gossip girl är. Men detta är nog en serie som jag kan se om och om igen. Även att den har många säsonger. I början av filmen tyckte jag mest om seren men ju mer tiden gick så kände jag mest igen mig i Blair eftersom jag måste kämpa för att nå framgång precis som hon. Därför tror jag också att jag fastnade för serien eftersom jag känner igen mig och jag tycker att delarna i slutet av varje säsong är rätt lik pretty Little liars ibland. Men nu är serien slut och det är några dagar till julavsnittet släpps. Därför har jag börjat titta på en ny serie.
 
 
Blacklist! Denna serien är grymt bra. En brottsling som är har varit försvunnen i 20 år och har blivit besatt av agent keen. Dom börjar arbeta tillsammans för att bura in de stora skurkarna. Alltså filmen är otroligt bra. Jag är redan på avsnitt fem på första säsongen. Men troligtvis kommer jag snart att se klart denna serien också så ni får gärna tips mig om filmer som är lik dessa tre.