Beccys 2.0 - march 2016

HUR JAG GÖR MINA LOCKAR

2016-03-31 ♥ 21:26

 
Vad ni har väntat! Här kommer steg för steg när jag gör mina lockar. Jag hoppas att det uppskattas. Jag använder mig av en locktång som heter cera wand med storleken 19-32 mm (medium). Den finns här att köpa här.
 
 
Just den morgonen hade jag tvättat håret och lät håret självtorka. Därefter tog jag en klick av hair gelé från märket Maria Åkerberg. Jag tar ungefär lika mycket som på bilden. Ibland mer så att jag får det på topparna. Eftersom jag använder det som värmeskydd. Därefter sätter jag locktången på 180 grader och kör igång. 
  
 
 
Hur gör jag mina lockar? Det är inte så svårt. Ibland lockar jag allt från ansiktet. Men oftast brukar jag köra varannan för att få bäst resultat. Som ni ser på bilden så tar jag inte för stor eller för tunn bit av mitt hår. Utan en lagom del av hår. Tricket är också att jag inte lockar den sista biten av håret utan håller i den istället. När jag precis har fått håret runt locktången så snurra jag den mot ansiktet så att håret intill huvudet också blir lockigt. Förstår ni? Jag hoppas det!
 
 
Här lockar jag ifrån ansiktet:
 
För att skilja på håret som jag lockar så brukar jag ta en hårsnodd och sätta den lös runt lockarna. Det blir så mycket enklare att locka håret och det syns också vad som behövs lockas. När du har lockar klart håret så är det dags för nästa produkt som gör att dina lockar håller hela dagen. Nämligen, moulding krämen från märket Maria Åkerberg. 
 
 
Där jag tar en lagom mängd i håret. Ett tips, tar först en liten klick och bygg sedan på om ni inte får det på alla lockarna. Som sagt, jag bruka krama mina lockar med moulding krämen. Precis som jag gör på bilderna här nedanför.
 
 
 
 
Resultatet/klart. Kram!