Beccys 2.0 - october 2015

NEW HAIR AND FIRST DAY IN STOCKHOLM

2015-10-27 ♥ 22:42

 
Första dagen i Stockholm började med att vi satte oss i bilen och körde upp mot Stockholm. Det tog cirka 3,5 h innan vi var framme. Jag sov mest hela resan eftersom jag var trött och hade gått upp klockan sex på morgonen. När vi kom fram vid elva tiden så checkade vi in på Scandic som låg precis vid stan. Vilket är när och bra till allt. Eftersom jag och min syster var sugna på att shoppa så gick vi själva på stan innan det var dags för mat på restaurangen. Vi sprang fram och tillbaka från affär till affär. Ena sekunden kunde vi vara på sephora och nästa sekund var vi affären mango. Med andra ord hade vi bråttom eftersom vi var tvungna att hinna med alla butiker som vi ville gå till. Min syster var den som shoppade mest denna dagen och jag själv köpte en ursnygg tröja från mango som jag har på mig på bilden. Samt att jag redan hade ont i mina fötter efter allt springande på stan. 
 
 
Jag var både trött i kroppen och bena, men det stoppade oss inte för att göra oss iordning för att gå på restaurang Café Milano. Där tog jag deras spenatpasta som var riktigt god. Dock blev det starkt i munen efter ett tag men som tur var hade jag beställt pepsi och inte vatten den här gången. Annars hade det nog blivit en starkare smak i munnen. Men annars hade vi det trevligt. Efter maten gick vi mot Dramaten (elverket) där pjäsen den fjättrande Prometheus skulle spelas upp. Med andra ord så gick vi på premiären. Vanligtvis älskar jag teater men just denna hade jag lite svårt att förstå. Dock handlade om gudar i detta fallet samt makt. Men annars var det riktigt bra spelat och med så lite rekvisita så var det imponerande. Dock vart jag så nervös under hela teatern om Prometheus skulle trilla ner från stocken han stod på. Jag vet att han var säkrad men man vet ju aldrig. När vi väl kommer hem till hotellrummet så är vi lite hungriga så vi gick ner till baren och beställde in en räkmacka och vatten.
 
Klockan var kanske tio på kvällen och jag var redan trött i både kropp och fötter. Sedan skulle jag tvätta bort sminket som tog en evighet att ta bort samt att bäddsoffan som vi låg i var väldigt obekväm. För benet/stödet i mitten var för lång till skillnad från de andra två benen. Istället blev bäddsoffan/madrassen som ett uppochnedvänt v. Jag som var så trött i kroppen. Men vi ordnade det genom att lägga kuddar under stödet/benet men när man då la sig så blev det som en bergochdalbana istället. Inte alls bra. För jag kunde inte ligga på sidan eftersom det kändes som det krossade lungorna/revbenen samt att när jag la mig på rygg så låg inte huvudet rätt. Men tillslut somnade jag efter mycket strul med sängen och kudden. Förutom det så var det en underbar dag i Stockholm. Mer skulle hända dagen efter. Kram!