Beccys 2.0 - VALBORG

VALBORG

2014-04-30 ♥ 23:06

 
Min valborg var toppen, förutom att min mage mår dåligt. Så surt! Efter telefon samtalet om intervjun blev det skolarbete och började skriva mitt cv. Som inte blev klart! Vid sju tog vi bilen till toppen av berget för att lyssna på orkestern som inviger våren. Samt se en brasa. Men innan allt sattes igång tog jag en kladdkaka på berget, gud vad gott! Dom sjöng jättefint och lågan blev extremt stor. Nästan att jag blev rädd. Men som vanligt händer inga olyckor. Därefter åkte vi in till stan för att köpa kinamat, vilket var riktigt gott! Men jag tro jag åt för mycket.. Fast vi köpte även en lyckokaka och jag fick texten, dina tankar kommer idag att bli smått filosofiska. Jag har ju faktiskt börjat tänka större samt att jag fyller tjugo imorgon, kan ju bero på det. Hehe, nu ska jag försöka sova, god natt!
#1 / / LORISSA LOVEBOMB:

sv: oj... jag vet inte. Jag har ritat och målat och kladdat sedan jag var pytte. Men jag tror att jag började med canvasdukar och sådant i... åttan, nian kanske.

Kul med lyckokaka :D

#2 / / Jen:

Ohlalala grattis i förskott! Hoppas att du får en underbar födelsedag :D

#3 / / Camilla:

Låter som en lyckad Valborg. Alltid roligt med lyckokaka!
Och Grattis på födelsedagen. Fick du något fint?

sv: Absolut, verkar super mysigt där :D längtar som en tok dit. Vi flyger i slutet av Augusti så ett tag kvar. Har du varit där förr? ^^

#4 / / Olivia Magnusson:

älskar sånna lyckokakor :D

sv: hihi jaa :D
kram♡

#5 / / Nathalie Tegelstam:

Låter som en bra valborg :) var hemma faktiskt pga att min mage var kaos. hade såå ont! kramkram

#6 / / Viktoria Eriksson:

härligt! glad 1:a maj! <3

#7 / / Alexandra - Lakeyours:

Du har så fin header!

#8 / / ANGELICA:

Åh, fick inte se någon brasa i år, det var lite surt!