Beccys 2.0 - KÄNSLAN AV KONST AV OLIKA MOTIV

KÄNSLAN AV KONST AV OLIKA MOTIV

2017-02-27 ♥ 19:31

 
När man plötsligt ser allt klart efter en ansträngande dag så är det otroligt vackert att se fin konst för att kom i balans. Konst för mig kan vara att gå ut i skogen och andas in den fria luften. Men också att utföra yoga. Men ibland skulle jag önska att jag kunde drömma mig bort vid en fin tavla. Dock äger jag ingen hemma. Men äger jag en tavla i stugan som sitter precis ovanför min säng. Där kan jag stå och drömma mig bort. Men de tavlor som attraheras mest för min del är tavlor med motivet landskap, skog och natur. Det är så vackert. För man ser inte riktigt vilket budskap motivet ger. Eftersom alla människor kan drömma sig bort och se något annat. Det är det jag verkligen tycker om med konst, att man fritt berätta vad som är konst för än själv. Känner mig både fri och trygg. Alla dessa tavlor på bilderna har jag hittat på hemsidan, photowall. Man kan även skicka in egna bilder och beställa en tavla. Ja, det kanske man borde göra. Det låter ju inte som någon dum idé. Eller hur? Kram!
#1 / / Iza Palm:

Det är ju alltid roligt med sina egna bilder på väggen! Det kommer de bli uppe hos mig och sambon sen så fort ekonomin tillåter att göra canvas!

Svar: Ja det är det verkligen, för då blir det mer personligt. Vilken typ av bild ska ni hänga upp på väggen? :)
Rebecca Nilsson

#2 / / Märta:

Jag tycker definitivt att du borde beställa en tavla eller två. Låter ju som en grymt bra idé :-)

Svar: Visst gör det! Äger du någon sådan tavla? :)
Rebecca Nilsson

#3 / / Iza Palm:

Sv: Jag har mycket att välja mellan, men det kommer bli lite natur/solnedgångar. Har min flickr: http://flickr.com/photobyiza att dels välja ifrån :)

Svar: Vad du är duktig på att fota!:) Riktigt fina bilder, speciellt på naturen och solnegången som du skrev. Men vart kommer du ha tavlan sen, har du någon tanke? :)
Rebecca Nilsson

#4 / / Iza Palm:

SV: Tja, vardagsrummet, eller kök. Beroende på motiven. :) Det blir iaf lite för ögat att vila på!
Tack så jättemycket!