Beccys 2.0 - VILKEN ÖVERRASKNING! ÄR DET NU TUREN SLÅR IN?

VILKEN ÖVERRASKNING! ÄR DET NU TUREN SLÅR IN?

2020-04-02 ♥ 20:51

 
Ursäkta att de senaste inläggen har handlat om naturlig hudvård. Men här kommer faktiskt en utvärdering samt en överraskning som jag måste dela med mig av. I Lördagskväll började jag använda esse för känslig och torrhy. Igår kände jag att det kliade i huden och att torrheten fans där.
 
Jag åkte in till stan och frågade om ett test för esse ultra kräm, som är för mycket torrhy. Idag fick jag nog. Det kliades för mycket! Men nu det känns lite bättre. Efter att jag användt hudvård från M picaute. Min hud har lätt att reagera på eteriska oljor och den här gången ville jag bara testa esse serie för känslig och torrhy. Det är tur att det finns testpaket. Tyvärr gav det ett negativt resultat. 
 
Men vad är det positiva av händelsen? Jag googlade efter återförsäljare för både M picaute och esse. Samt letade efter ett ställe som hade färre märken. Då hittade jag Esthetica Hudvårdssalong. Självklart var jag ute efter varumärket M picaute. När jag väl skulle köpa en ansiktsmask för att hjälpa min hud och en extra tjock kräm pga. torr miljö och vädret så ville hon verkligen kontrollera min hud. Berättade att hon både tittar på huden utifrån och inifrån. Här tänkte jag redan, halleluja, skojar du med mig? Jag har forskat själva i sju år med hur naturlig hudvård funkar. Fick krångel med magen för 2-3 år sedan( men haft det längre än så) som nu borde vara läkt. Här står du framför mig, som kan naturlig hudvård och är näringsterapeut. Äntligen, kommer jag få hjälp! Jag hade tårar av lycka. Håller tummarna att vi kan räkna ut vad som orsakar min perioral dermatit. Kan förhoppningsvis bli läkt. Nu har jag redan börjat se ljuset tunneln. Jag längtar till min avancerad hudbehandling. Det här ska bli spännande! Nu börjar även hoppet komma tillbaka. Vilken bra dag det blev. Kram!