Beccys 2.0 - august 2011

Vad f*n händer!

2011-08-31 ♥ 19:07

Vad f*n händer! Tur att min kompis inte kunde komma efter som när jag kom hem från simningen så var mormor och morfar här, nu kommer farmor och farfar. Visst är det roligt att få besök men att alla kommer på samma dag är ju inte klokt.

Baddräkt

2011-08-31 ♥ 18:07

Helvete! Tiden bara sprang iväg.. jag har nämligen varit och simmat igen. Men när jag var där så funderade jag på att varje vecka kan jag ju inte bada efter som vi tjejer har ju mens en gång i månaden. Då kom jag på att jag kan springa eller göra något annat roligt.^^Någon mer än jag som simmar i baddräkt? När jag hade simmat klart och skulle ta på mig kläder så kände jag igen en person där och hon sa samma sak (alltså vi kände igen varanndras ansikte) ,vi kunde liksom inte placera in varanndra.^^ Men så frågade jag, säljer jag expressen till dig? då sa hon, ja de är du! :D Jag funderade på vilket hus hon bor i men tillslut kom jag på de. Hehe, det händer ofta mig nu förtiden.. 

Varför ska allt hända mig?

2011-08-31 ♥ 17:07

Var i verkstaden idag och självklart när jag ska öppna edgecam i datorn så funkar inte de. Jag går till en dator som är jämte CNC- maskinerna, de är när man ska köra ut produkten ur materialet Edgecam förbereder du körningarna i maskinen. När vi skulle överföra filen till maskinen så funkade inte de. :/ Tro vi försökte 7 gånger innan vi böt dator + la in de i ett usb. Men till slut funkade och resultatet blev bra.^^