Beccys 2.0 - december 2018

HAPPY NEW YEAR

2018-12-31 ♥ 22:44

 
Äntligen, bara en dag kvar innan det nya året. Det firade vi genom att boka ett bord på Twin city. Maten var så god! Jag har knappt vågat äta ute efter den senaste tillfället. Nu valde jag en maträtt som jag vet att jag tål. Fisk och färskpotatis utan laktos. Åh, vad gott det var med grillad tonfisk. Mums! Min kille tog en grillad hjortinnerfilé som serverades med vitlöksfrästa potatis och en lingonsötad rödvinssky. Han var också väldigt nöjd med sin mat. Min mage mådde bra hela kvällen. Därefter gick vi bort mot teatern för att gå på nyårsrevyn. Revyn handlar om att de går igenom om vad som har hänt under åren. Det var så galet bra! Det är verkligen värt att vänta två år emellan för att få se dem. Mina favoriter var personlighetsfärgerna, när politikerna betedde sig som barn och hur de uppmärksammade den skadade själen. Det var så vackert. Självklart älskade jag finalen. Det var ett perfekt avslut och början på det nya året. Love it! Kram!   
 
 

FLATTERED, ISABELLA

2018-12-29 ♥ 09:13

Spetsig och kort klack med utsvängda byxor ger en extra känslan av glamour i vardagen. Pumpsen överraskade mig totalt när jag provade dem på NK. Inte visste jag hade de skulle passa min stil och vem jag är. Vad jag älskar designen och den gröna färgen på pumpsen. Förhoppningsvis blir de mina en dag. Kram!  

MELLANDAGSREA I STOCKHOLM

2018-12-28 ♥ 18:55

 
Nästa dag blev det besök i Stockholm för lite rea av julhandeln. Det är aldrig fel! Dock vill jag testade pumps från flattered och det fanns bara på NK. Vad jag vet. Men de högra dörrarna var stängda till NK så vi smet in vid sidan utan att tänka på att det stod en vakt längre upp. Det visade sig att mellandagsrean för NK är bara för olika medlemmar. Herregud, tänk de som bara är där över dagen och ska köpa något speciellt. Hur roligt är det? På NK, bjöd de på bakelser och vatten. Det var jättetrevligt! Men det var extremt mycket folk och varmt med sin vinterjacka på så vi stannade väl i en halvtimme innan vi gick ner mot Gucci.
 
Ni kan vara lugna, jag köpte inte skärpet från Gucci. Utan vara bara där för att bestämma vilken storlek som passade bäst för mig. Därefter gick vi som vanligt in på Joe & the juice för att äta en utsökt macka med avokado och kyckling, mums! Det är verkligen mitt favoritställe. När vi ändå var i Stockholm så köpte jag med mig hårsnoddar från glitter, spännande skönlitteratur och vi besökte även lindt choklad butik i sturegallerian. Det var choklad överallt, vilket paradis. Kram!