Beccys 2.0 - october 2016

Sponsrad Video: Coke Powerlevel Cup HERO

2016-10-26 ♥ 22:44

 
 
 
 
Hur intresserad är ni av dataspel? Jag själv är inte intresserad av dataspel men däremot tycker jag att det kan vara intressant att få se vilket lag som vinner spelet Rocket League. Speciellt nu när Eric Saade och Ace Wilder tävlar mot varandra. Eftersom de kommer bli mer spännande nu när bägge artisterna få hjälper av var sin professionell spelarna. Visst låter det intressant? Vem tror ni vinner? Men under spelets gång är det aldrig fel att få energi med hjälp av coca cola. Vet ni vad jag känner just nu? Att jag behöver en coca cola så att jag får energi till att slutföra mitt arbete för dagen. Men tyvärr har jag ingen cola hemma. Men däremot önskar jag att jag hade coca cola vanilj stående i kylskåpet eftersom det är min favorit cola. Vilken är eran? Förresten, vilket lag hejar ni på? Jag ser både Eric Saade och Ace Wilder som riktiga vinnarskallar. Jag tror det kommer bli en hård kamp mellan lagen. Vi kommer att få se dem kämpa till slutet. Vad spännande det kommer bli! Kampen ger en otrolig inspiration till att kämpa med sina delmål för att ta sig till sitt mål i livet. Vem behöver inte inspiration i livet för att se vad det är man kämpa för? Kram!  

. MUMS!

2016-10-25 ♥ 23:07

 
Varje helg står jag oftast i köket och lagar mat för en hel vecka. Det är så underbart härligt när jag får klart alla matlådor. Oftast är maten riktigt god. Vanligtvis testar jag nya recept hela tiden. Dock är jag helt förälskad i en vegetarisk lasagne pasta som jag gjorde för två veckor sen. Men för denna veckan blev det ett nytt recept som består av glutenfri pasta, egen spenat sås, gurka,paprika och tomat. Mums! Samt att det blev lite mat över som jag tog ikväll istället. Det var lika gott för det! Jag har faktiskt börjat gilla att laga mat. Eftersom det ger mig mer inspiration samt att jag slipper äta skräpmat och godis när jag är hungrig. Bra va?!  Undra vad det blir för gott i matlådan nästa vecka? Kram!

TÄNK ETT STEG TILL...

2016-10-25 ♥ 22:00

 
Hur viktigt är miljöfrågan? Jag trycker den är otrolig viktig i dagens samhälle. Det konstiga är att ingen riktigt förstå hur stor påfrestning alla dessa gifter som släpps ut, har på miljön. Eftersom miljön består av näringsämnena av jorden, havsdjur från havet, växter, luften vi andas in, djuren vi äter som får i sig gifter av andra djur/växter och precis detta får vi i oss varje dag. Jag tycker det är fruktansvärt. Detta är tack vara våra farfäder som gör att vi får stå ut med denna katastrof. Tack vare för lite kunskap och forskning sa har det påverkat världen negativt. Därför måste vår generation förstå sig på problemet och fixa det mesta. Annars kanske vår värld inte lever kvar? Är det någon som ens tänker på sina barns framtid. Borde inte dom får en bättre värld än denna? Är inte människan riktigt självisk? Eftersom allt egentligen handlar om ekonomin.  Eftersom det är ekonomin som är makt och om styr vår värld. Inte tvärt om. Bara det är riktigt konstigt. Jag tycker att folk borde bli mer upplysta över hur vi kan förbättra miljön och oss själv. Inte tänka på ekonomin. 
 
 
Visst är det bra att det har kommit fram mer naturliga och ekologiska produkter på marknaden? Det tycker jag är otroligt bra. Att vi visar mer hänsyn till vår miljö, hud och vår kropp. Men hur gör vi med industrin? Tänk bara på plasten som ligger i haven, som fiskarna äter upp. Vem äter sedan dessa goda varelser? Jo, vi människor! Detta är bara en sak av tusen som måste förbättras. Egentligen måste människans beteende bli bättre pågrund av att vi utsätter oskyldiga liv på spel i utbyte mot pengar. Tänk bara hur människor i Kina går med munskydd för att inte andas in gifter i kroppen. Tänk också på att vi i Sverige har skickat ner industrin dit. Men samtidigt kommer vi få samma koldioxid utsläpp här. Eftersom det sprids i luften. Hur smarta är vi egentligen? Vi kommer på en produkt och skickar ner verksamhet och tycker det är deras problem. Men hallå? Det är allas problem! För andas vi inte in och ut samma luft? Tyvärr har jag många frågor men inga svar. Detta var precis  det jag och en klasskompis diskuterade i en timme efter föreläsningen. Fram och tillbaka från allt vi gör. Men även där fann vi inga svar men det väckte riktigt bra frågor. Hur ser du på miljön? Kan inte politikerna ta ett steg i rätt riktning så vi kan skapa en bättre framtid?