Beccys 2.0 - august 2015

NJUTA AV LIVET

2015-08-31 ♥ 10:25

 
Åå, vad jag gillar denna bilden från strand vid Comwell Varbergs Kurort. Jag tänkte ge er en sammanfattning hur det var på comwell Varbergs kurort. Vi bokade för tre dagar, tisdag- torsdag. När vi kom dit på tisdagen så checkade vi in direkt för att sedan byta om till trx. Vilket var ett tufft passa för en som inte har tränat på ett halvår eller mer. Men vi bokade detta eftersom vi ville ha mer träning än spa. Vilket vi också fick. På tisdagen körde vi två pass och onsdagen blev det tre pass plus gym. Vi utnyttjade även havsvattenpoolen och thalassospa där man verkligen fick njuta av stunden. Det bästa med hotellet var att det var så lugnt och tyst. Precis det jag behövde. Varva ner från all stress. Första kvällen var inte buffén så god men andra kvällen var den helt underbar. Kanske, för jag älskar skaldjur. Mums! Vi spelade minigolf och gick en del promenader när vi var där. Solen sken varje dag och det var så varmt. Så man fick även lite färg när man har var där. Sista dagen var kroppen helt slut så efter frukost låg vi enbart i sängen och vilade. Ingen träning , inget spa. Innan halv elva checkade vi ut från det underbara hotellet i Varberg. Vi kommer troligtvis checka in här inom en snar framtid. Kram! 
 

MIDDAG PÅ HOTELLT

2015-08-30 ♥ 18:45

 
Efter en underbar dag fylld med aktiviteter så var det äntligen dags för middagen klockan åtta. Bufféns tema var skaldjur, vilket jag älskar! Det är verkligen det bästa jag vet. Så jag började med soppan, skaldjurssoppa där jag la i räkor, brödbitar och gurka. Mums vad gott det var! Därefter tog jag en god förrätten som bestod för min del, av musslor, västerbottenspaj och räkor. Det var så gott! I love it! Varmrätten var också riktigt god. Bestod av gratäng och högrev. Högrevet orkade jag dock inte äta upp men det var så gott och det bara trillade sönder och smakade underbart i munnen. Mums! Denna buffén ger jag fem stjärnor av fem möjliga. När vi skulle äta efterrätten så var jag allt för mätt men jag tog iallafall en brownie och den var också riktigt god. Efteråt kändes det som jag skulle spricka eftersom jag åt för mycket men det var ju så gott. Då kan man inte låta bli att äta även att man är mätt. Kram!
 
Kvällens outfit.

VARBERGS FÄSTNING

2015-08-29 ♥ 17:35

 
När vi hade badat klart så gick vi upp till rummet för att duscha och byta om för att gå en promenad. Denna gång gick vi till Varbergs fästning. Gud vad mycket folk det låg vid klipporna/ på stranden utmed promenaden. När vi väl hade kommit fram vid fästningen så gick vi in på ett glasscafé och tog två kulor i en bägare. Jag tog smaken daim och en laktosfri kula. Det var verkligen jättegott men den laktosfria smaken var otrolig god som bestod av vanilj och päron. Mums vad gott det var! Det behövdes verkligen en glass i den här värmen. När vi gick tillbaka till hotellet så var det ännu fler på stranden som grillade och njöt av solen. Kram!